Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Luty
  • 2018-02-24 - Domowa piekarnia: chleb pszenny

    Zapraszamy na warsztaty piekarnicze poświęcone wypiekowi chleba pszennego. W programie: część teoretyczna (o zakwasie, rodzajach/typach ogólnodostępnych mąk - na co zwracać uwagę/tabelki na mąkach, białko, gluten itp., o akcesoriach piekarniczych i ich wykorzystaniu oraz sposobach pieczenia) oraz praktyczna: przygotowanie kultowego chleba pszennego według autorskiego przepisu prowadzącego zajęcia Szymona Tomiło. W programie: przygotowanie zakwasu, przygotowanie ciasta właściwego (2 etapy), rozciąganie ciasta, formowanie bochenków chleba (wkładanie do pieca, nacinanie i pieczenie), wykonanie chleba pszennego z ulubionymi dodatkami (z ziołami, suszonymi pomidorami, oliwkami, chili, orzechami włoskimi, żurawiną lub bez dodatków). Do chleba przygotujecie także: masełka ziołowe oraz tradycyjny hummus. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych chlebów. Każdy zabierze ze sobą słoiczek zakwasu oraz koszyk do wyrastania chleba do kontynuowania tradycji piekarniczych w domu. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar.

    Cena: 280zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok 4-5 godz.

    Prowadzący: Szymon Tomiło

    Mokotów
    Zapisy zamknięte
  • 2018-02-26 - Pasta Party

  • 2018-02-26 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-02-27 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-02-27 - No Waste Food, czyli jak gotować aby nie marnować

  • 2018-02-28 - Vegan Power: Zima w mieście, czyli jak przetrwać zimę na diecie roślinnej

  • 2018-02-28 - Zimowe Warzywo

  • Marzec
  • 2018-03-01 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

  • 2018-03-02 - Akademia CookUp: zupy, sosy i buliony

  • 2018-03-05 - Akademia CookUp: nabiał i jaja

  • 2018-03-05 - Surf and Turf

  • 2018-03-06 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2018-03-07 - Ryby i owoce morza: tuńczyk, dorsz, krewetki i mule

  • 2018-03-08 - Power Mama: No Waste Food, czyli jak gotować, aby nie marnować

  • 2018-03-08 - Kulinarne SPA: dieta dla zdrowych włosów, skóry i paznokci

  • 2018-03-09 - Tajniki sushi

  • 2018-03-12 - Akademia CookUp: ryby

  • 2018-03-12 - Steki

  • 2018-03-12 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-03-13 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2018-03-14 - Włoskie gotowanie

  • 2018-03-15 - CookUp à la carte: Robert Makłowicz

  • 2018-03-15 - Curry Evening

  • 2018-03-16 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2018-03-16 - Ryby dla początkujących

  • 2018-03-17 - Serniki dla początkujących

  • 2018-03-19 - Akademia CookUp: kuchnia wegetariańska i wegańska dla początkujących

  • 2018-03-19 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-03-20 - ABC kaszy: amarantus, komosa, pęczak i kasza jaglana

  • 2018-03-21 - Kaczka dla początkujących

  • 2018-03-22 - Superfoods dla początkujących

  • 2018-03-22 - Wietnam od kuchni

  • 2018-03-23 - Włoskie gotowanie

  • 2018-03-23 - ABC krewetek

  • 2018-03-24 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

  • 2018-03-24 - ABC cukiernictwa: serniki

  • 2018-03-26 - Akademia CookUp: drób dla początkujących

  • 2018-03-26 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-03-26 - Knife Skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-03-27 - ABC gotowania: sosy

  • 2018-03-28 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-03-28 - Superfoods dla początkujących

  • 2018-03-31 - Ugotuj sobie Święta: Wielkanoc

  • Kwiecień
  • 2018-04-09 - CookUp for Chefs: Adam Chrząstowski i piąta ćwiartka

  • 2018-04-09 - Akademia CookUp: wieprzowina dla początkujących

  • 2018-04-10 - Pizza Party

  • 2018-04-10 - Tajlandia od kuchni

  • 2018-04-11 - Power Mama: Warzywa są super

  • 2018-04-11 - Warzywo na wiosnę

  • 2018-04-12 - Sushi Time

  • 2018-04-13 - Ryby i owoce morza: dorsz, dorada, małże, krewetki, homar

  • 2018-04-13 - Burgery dla początkujących

  • 2018-04-13 - Akademia CookUp: wołowina dla początkujących

  • 2018-04-13 - Ramen

  • 2018-04-14 - Pasta Party

  • 2018-04-14 - ABC cukiernictwa: bezy

  • 2018-04-14 - Bezy dla początkujących

  • 2018-04-16 - Akademia CookUp: kuchnia sezonowa z Agatą Wojdą

  • 2018-04-16 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-04-17 - Super bowls - kuchnia dla aktywnych

  • 2018-04-18 - ABC owoców morza

  • 2018-04-18 - ABC owoców morza

  • 2018-04-18 - Zdrowe lunchboxy

  • 2018-04-19 - Vegan Comfort Food

  • 2018-04-20 - ABC owoców morza

  • 2018-04-21 - CookUp rodzinnie: Ryby są super!

  • 2018-04-23 - Akademia CookUp: jagnięcina i cielęcina dla początkujących

  • 2018-04-23 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-04-24 - Steki

  • 2018-04-25 - Street Food

  • 2018-04-27 - Akademia CookUp: chleb pszenny

  • 2018-04-27 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

  • 2018-04-28 - Bagietki, bułki, flatbready i wiosenne pasty, pesta i twarożki

  • Maj
  • 2018-05-10 - Let\\\\\\\'s CookUp: dumplings

  • 2018-05-11 - Tajniki sushi

  • 2018-05-12 - ABC Cukiernictwa: torty

  • 2018-05-14 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-05-18 - ABC krewetek

  • 2018-05-21 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-05-22 - No Waste Food, czyli jak gotować aby nie marnować

  • 2018-05-23 - Wytrawne tarty

  • 2018-05-29 - Jagnięcina i cielęcina dla początkujących

  • Czerwiec
  • 2018-06-09 - Domowa piekarnia: pieczywo orkiszowe

  • 2018-06-16 - ABC Cukiernictwa: ptysie i eklery

  • 2018-06-22 - Tajniki sushi

  • 2018-06-23 - CookUp Lifestyle: Warsztaty kaligrafii nowoczesnej z HELLO calligraphy

  • 2018-06-29 - CookUp na grillu: street food

  • Wrzesień
  • 2018-09-15 - ABC cukiernictwa: ciasto francuskie

  • Październik
  • 2018-10-27 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe i półfrancuskie

  • Listopad
  • 2018-11-24 - ABC Cukiernictwa: czekolada

Prowadzący:

Szymon Tomiło

Z wykształcenia grafik, z zamiłowania kucharz. Pierwsze kulinarne kroki stawiał u boku babci-Rosjanki. To dzięki niej w kuchni ceni proste domowe smaki. Dziś nie wyobraża sobie śniadania bez własnego chleba. Zaraził tą pasją wielu przyjaciół i znajomych. Nawet własnego psa nazwał Pajda.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu