Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Sierpień
  • 2017-08-24 - Street Food

    Zapraszamy Was na kulinarną podróż po najbardziej popularnych streetfoodowych kierunkach świata z Michałem Orłowskim, szefem kuchni uznanej restauracji Lars, Lars & Lars, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w Australii i Skandynawii - najmodniejszych, kulinarnych kierunkach świata. W programie: Krewet Burger na czarnej bułce z salsą z mango, pizzeta pepperoni z dodatkiem anchois, chilli, czosnku i czarnych oliwek, Tom Kha Kai oraz burrito z chili con carne, guacamole, serem manchego, kolendrą i kwaśną śmietaną. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych na zajęciach dań w formie zasiadanej kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 240zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz

    Prowadzący: Michał Orłowski

    Poznań
    Dalej »
  • 2017-08-24 - Wietnam od kuchni

  • 2017-08-24 - CookUp na grillu: wegański grill

  • 2017-08-25 - CookUp na słodko: bezy

  • 2017-08-25 - CookUp na słodko: torty angielskie

  • 2017-08-25 - Tajniki sushi

  • 2017-08-29 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-08-30 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-08-30 - CookUp na grillu: burgery

  • 2017-08-31 - CookUp na grillu: ABC krewetek

  • Wrzesień
  • 2017-09-06 - Burgery dla początkujących

  • 2017-09-07 - CookUp na grillu: Fiesta Mexicana

  • 2017-09-07 - Warzywna uczta z Dominiką Wójciak

  • 2017-09-08 - Pizza Party

  • 2017-09-09 - CookUp rodzinnie: Burger Party

  • 2017-09-09 - Torty angielskie

  • 2017-09-11 - Pasta Party

  • 2017-09-12 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-09-14 - Indie od kuchni

  • 2017-09-16 - Domowa piekarnia: chleb pszenny

  • 2017-09-18 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-09-19 - Mięsolubni: ABC kaczki

  • 2017-09-20 - Ryby i owoce morza: łosoś, dorsz, krewetki i tuńczyk

  • 2017-09-21 - CookUp na zdrowie: Kuchnia roślinna dla sportowców

  • 2017-09-22 - Bajgle, precle i bajglowe pizze z Moniką Walecką

  • 2017-09-22 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-09-23 - CookUp na słodko: bezy

  • 2017-09-23 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-09-26 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2017-09-27 - Street Food

  • 2017-09-28 - Sushi Time

  • 2017-09-28 - Francja na talerzu

  • 2017-09-29 - Francja na talerzu

  • 2017-09-29 - ABC owoców morza: ośmiornica, kalmary, langustynki, małże

  • Październik
  • 2017-10-03 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-10-05 - Power Mama: EkoMama w kuchni

  • 2017-10-06 - Ryby i owoce morza: krewetki, dorsz, przegrzebki, węgorz

  • 2017-10-11 - CookUp na zdrowie: detoks po lecie

  • 2017-10-11 - ABC gotowania: sosy

  • 2017-10-12 - Pasta Party

  • 2017-10-13 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-10-13 - Wietnam od kuchni

  • 2017-10-14 - Domowa piekarnia: chleb pszenny

  • 2017-10-14 - Wszystko o kawie

  • 2017-10-16 - Street Food

  • 2017-10-16 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-10-18 - Mięsolubni: steki

  • 2017-10-18 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2017-10-19 - ABC Kaszy: kasza owsiana, amarantus, komosa ryżowa, orkisz

  • 2017-10-20 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-10-20 - ABC krewetek

  • 2017-10-21 - Torty angielskie

  • 2017-10-23 - Knife Skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-10-23 - Pizza Party

  • 2017-10-24 - Dziczyzna dla początkujących

  • 2017-10-24 - Street Food

  • 2017-10-26 - Vegan Power

  • 2017-10-30 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • Listopad
  • 2017-11-07 - Gęsina dla początkujących

  • 2017-11-08 - Indie od kuchni

  • 2017-11-16 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

  • 2017-11-21 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-11-24 - ABC owoców morza: ośmiornica, kalmary, langustynki, małże

  • 2017-11-25 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

  • 2017-11-27 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

  • Grudzień
  • 2017-12-01 - CookUp na Święta: Jadalne bożonarodzeniowe prezenty

  • 2017-12-02 - CookUp na Święta: Jadalne bożonarodzeniowe prezenty

  • 2017-12-20 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

Prowadzący:

Michał Orłowski

Szef kuchni kultowej restauracji w Poznaniu Lars, Lars & Lars. Pracował jako szef kuchni w kilku restauracjach w Sydney, w Australii. W pracy inspiruje się Skandynawią. Prywatnie miłośnik fast foodów i kuchni azjatyckiej.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu