Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs cukierniczy od podstaw, składający się z 8 spotkań. Zajęcia będą odbywały się codziennie, w godz. 18.00 (dni powszednie) oraz 11.00 (weekend). Każde z nich potrwa ok. 4-5 godz. i będzie składało się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu.

Cena: 2500 zł | Termin: 2-10 sierpnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Lipiec
  • 2017-07-26 - Tajlandia od kuchni

    Zapraszamy na warsztaty kuchni tajskiej, które poprowadzi Maciej Bartkowiak, szef kuchni i współtwórca menu restauracji Why Thai. Pod okiem prowadzącego przygotujecie tradycyjne dania kuchni tajskiej. W programie: Tom Kha Pak (zupa na bazie warzyw, trawy cytrynowej, galangalu i mleka kokosowego), Laab Kai (sałatka z północy Tajlandii z ogórkiem, siekanym kurczakiem i dressingiem z prażonego sticky rice), Hoy Malaeng Phu Ob (mule w tajskich ziołach z sosem nam jim seefood kiaw - na bazie kolendry i zielonego chili), Phad Khaw (smażony brokuł chiński z chili i czosnkiem). Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie zasiadanej kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 260zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Maciej Bartkowiak

    Poznań
    Dalej »
  • 2017-07-26 - Italiano Vero, czyli włoskie wakacje z Kuchnią Dantego

  • 2017-07-27 - ABC owoców morza: ośmiornica, kalmary, langustynki, małże

  • Sierpień
  • 2017-08-03 - Bajgle, precle i bajglowe pizze z Moniką Walecką

  • 2017-08-04 - Opowiadania drewnianego stołu z Moniką Walecką

  • 2017-08-08 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-08-09 - Pizza Party

  • 2017-08-09 - CookUp na grillu: Ryby i owoce morza: makrela, mule, kalmary, miętus

  • 2017-08-10 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

  • 2017-08-10 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-08-22 - CookUp na grillu: Street Food

  • 2017-08-23 - Torty angielskie

  • 2017-08-23 - ABC krewetek

  • 2017-08-23 - Francja na talerzu: Prowansja

  • 2017-08-24 - Street Food

  • 2017-08-24 - Wietnam od kuchni

  • 2017-08-24 - CookUp na grillu: wegański grill

  • 2017-08-25 - CookUp na słodko: bezy

  • 2017-08-25 - CookUp na słodko: torty angielskie

  • 2017-08-25 - Tajniki sushi

  • 2017-08-29 - Mięsolubni: steki

  • 2017-08-29 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-08-30 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-08-30 - CookUp na grillu: burgery

  • 2017-08-31 - CookUp na grillu: ABC krewetek

  • Wrzesień
  • 2017-09-06 - Burgery dla początkujących

  • 2017-09-07 - CookUp na grillu: Fiesta Mexicana

  • 2017-09-07 - Warzywna uczta z Dominiką Wójciak

  • 2017-09-08 - Pizza Party

  • 2017-09-09 - CookUp rodzinnie: Burger Party

  • 2017-09-09 - Torty angielskie

  • 2017-09-11 - Pasta Party

  • 2017-09-12 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-09-14 - Indie od kuchni

  • 2017-09-16 - Domowa piekarnia: chleb pszenny

  • 2017-09-18 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-09-19 - Mięsolubni: ABC kaczki

  • 2017-09-20 - Ryby i owoce morza: łosoś, dorsz, krewetki i tuńczyk

  • 2017-09-21 - CookUp na zdrowie: Kuchnia roślinna dla sportowców

  • 2017-09-22 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-09-23 - CookUp na słodko: bezy

  • 2017-09-23 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-09-26 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2017-09-27 - Street Food

  • 2017-09-28 - Sushi Time

  • 2017-09-28 - Francja na talerzu

  • 2017-09-29 - ABC owoców morza: ośmiornica, kalmary, langustynki, małże

  • Październik
  • 2017-10-03 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-10-05 - Power Mama: EkoMama w kuchni

  • 2017-10-11 - CookUp na zdrowie: detoks po lecie

  • 2017-10-11 - ABC gotowania: sosy

  • 2017-10-13 - Wietnam od kuchni

  • 2017-10-14 - Domowa piekarnia: chleb pszenny

  • 2017-10-14 - Wszystko o kawie

  • 2017-10-16 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-10-19 - ABC Kaszy: kasza owsiana, amarantus, komosa ryżowa, orkisz

  • 2017-10-20 - ABC krewetek

  • 2017-10-26 - Vegan Power

  • 2017-10-30 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-10-31 - Street Food

Prowadzący:

Maciej Bartkowiak

Szef kuchni restauracji Why Thai. Tajniki kuchni tajskiej zgłębiał na kursach m.in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok. Gotował m.in. w hotelach Sheraton w Poznaniu i Melia w Hiszpanii czy poznańskiej restauracji Muga.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu