Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Styczeń
  • 2018-01-22 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

    Zapraszamy na zajęcia w cyklu poświęconego daniom mięsnym. Tym razem w roli głównej wołowina. Zajęcia poprowadzi Sandra Kotowicz, która pracowała m.in. w AoC (2 gwiazdki Michelin), Geranium (The World\'s 50 Best Restaurants), Lepicerie du Cirque (1 gwiazdka Michelin), Centpourcent (1 gwiazdka Michelin) oraz Petrus (gwiazdkowej restauracji Gordona Ramseya), odbyła też staż w El Celler de Can Roca. Na zajęciach poznacie poszczególne części mięsa wołowego oraz dowiecie się jak je przygotowywać. Poznacie różne rodzaje wołowiny oraz podstawowe techniki jej przygotowywania. Dowiecie się gdzie kupować dobrej jakości wołowinę i na co zwracać uwagę kupując. Nauczycie się kroić, doprawiać, marynować, smażyć, piec i grillować. W programie prawdziwe klasyki: siekany tatar wołowy z domowymi piklami, podwędzanym żółtkiem i opalanym pomidorem, burger wołowy z konfiturą z czerwonej cebuli, rukolą i pieczonym kozim serem, stek z antrykotu z klasycznym sosem pieprzowym oraz tradycyjne Boeuf Bourguignon. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz zimowy napar. UWAGA! Warsztaty rozpoczynają się o godz.18.00.

    Cena: 340zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Sandra Kotowicz

    Mokotów
    Brak miejsc - istnieje możliwość zapisania się do listy rezerwowej.
    Dodaj do listy rezerowej »
  • 2018-01-23 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-01-23 - Kuchnia tajska od podstaw: sałatki oraz zimne sosy

  • 2018-01-24 - Pizza Party

  • 2018-01-25 - Wietnam od kuchni

  • 2018-01-26 - Tajlandia od kuchni

  • 2018-01-26 - Surf and Turf

  • 2018-01-27 - Domowa piekarnia: pieczywo orkiszowe

  • 2018-01-29 - Steki

  • 2018-01-30 - Kuchnia tajska od podstaw: pasta curry

  • 2018-01-30 - Street Food

  • 2018-01-31 - Jagnięcina i cielęcina dla początkujących

  • Luty
  • 2018-02-01 - ABC krewetek

  • 2018-02-03 - Wegańskie warsztaty z Jadłonomią godz. 11:00

  • 2018-02-03 - Wegańskie warsztaty z Jadłonomią godz. 16:30

  • 2018-02-05 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-02-06 - Ramen

  • 2018-02-07 - Power Mama: rozszerzanie diety Maluchów

  • 2018-02-07 - Tajniki sushi

  • 2018-02-08 - Pizza Party

  • 2018-02-09 - Ryby i owoce morza: tuńczyk, przegrzebki, makrela, krewetki i mule

  • 2018-02-10 - Czekoladowe Love

  • 2018-02-13 - Wegańskie Walentynki

  • 2018-02-13 - Francuskie Walentynki

  • 2018-02-14 - Tajskie Walentynki

  • 2018-02-14 - Walentynki: Afrodyzjaki w kuchni

  • 2018-02-15 - Tajskie Walentynki

  • 2018-02-15 - Hawajskie Walentynki

  • 2018-02-17 - CookUp Lifestyle: Warsztaty kaligrafii nowoczesnej z HELLO calligraphy

  • 2018-02-17 - CookUp rodzinnie: Pasta Party

  • 2018-02-19 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-02-21 - Vegan Power: Zima w mieście, czyli jak przetrwać zimę na diecie roślinnej

  • 2018-02-22 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

  • 2018-02-23 - ABC owoców morza

  • 2018-02-24 - Domowa piekarnia: chleb pszenny

  • 2018-02-26 - Pasta Party

  • 2018-02-26 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-02-27 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-02-27 - No Waste Food, czyli jak gotować aby nie marnować

  • 2018-02-28 - Vegan Power: Zima w mieście, czyli jak przetrwać zimę na diecie roślinnej

  • 2018-02-28 - Zimowe Warzywo

  • Marzec
  • 2018-03-05 - Surf and Turf

  • 2018-03-06 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2018-03-08 - Power Mama: No Waste Food, czyli jak gotować, aby nie marnować

  • 2018-03-09 - Tajniki sushi

  • 2018-03-12 - Steki

  • 2018-03-12 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-03-13 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2018-03-14 - Włoskie gotowanie

  • 2018-03-16 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2018-03-19 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-03-20 - ABC kaszy: amarantus, komosa, pęczak i kasza jaglana

  • 2018-03-22 - Wietnam od kuchni

  • 2018-03-23 - Włoskie gotowanie

  • 2018-03-23 - ABC krewetek

  • 2018-03-24 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

  • 2018-03-26 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-03-26 - Knife Skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-03-27 - ABC gotowania: sosy

  • 2018-03-28 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • Kwiecień
  • 2018-04-09 - CookUp for Chefs: Adam Chrząstowski i piąta ćwiartka

  • 2018-04-16 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-04-21 - CookUp rodzinnie: Ryby są super!

  • 2018-04-23 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-04-28 - Bagietki, bułki, flatbready i wiosenne pasty, pesta i twarożki

  • Maj
  • 2018-05-14 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-05-21 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-05-29 - Jagnięcina i cielęcina dla początkujących

Prowadzący:

Sandra Kotowicz

Finalistka programu Top Chef (2.miejsce), pracowała m. in. w AoC (2 gwiazdki Michelin) oraz Geranium (The Worlds 50 Best Restaurants) w Kopenhadze, Lepicerie du Cirque (1 gwiazdka Michelin) oraz Centpourcent (1 gwiazdka Michelin) w Belgii,w Angler oraz Petrus (gwiazdkowej restauracji Gordona Ramseya) w Londynie, odbyła też staż w El Celler de Can Roca (w 2015 r. uznana za najlepszą restauracje na świecie).

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu