Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2017-10-20 - CookUp for chefs: kuchnia koreańska

    Zapraszamy na warsztaty kulinarne dla profesjonalnych kucharzy organizowane we współpracy z Eurochef.pl. Zajęcia poprowadzi Woo Soon Deok - pochodząca z Korei Mistrzyni Kulinarna, laureatka nagrody UNESCO w dziedzinie Gastronomii, zdobywczyni Grand Prix w Pierwszym Konkursie Sunchang Gochujang w Korei. To jedyna taka okazja by pogotować ze światowej klasy autorytetem w dziedzinie kuchni azjatyckiej. Woo Soon Deok przyjeżdża do Polski na zaproszenie Koreańskiego Centrum Kultury. Podczas warsztatów uczestnicy - pod okiem prowadzącej - przygotują tradycyjny, koreański Bibmbap. Czas trwania zajęć to ok. 2 godziny. Nie jest wymagana znajomość języka obcego. Na zajęciach będzie obecny tłumacz. UWAGA: Zajęcia rozpoczynają się o godzinie 14:00.

    Cena: 150zł

    Godzina: 14:00

    Czas trwania: ok 2 godz.

    Prowadzący: WOO SOON DEOK

    Mokotów
    Zapisy zamknięte
  • 2017-10-20 - Akademia: Wołowina

  • 2017-10-20 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-10-20 - ABC krewetek

  • 2017-10-21 - Torty angielskie

  • 2017-10-21 - Bajgle, precle i bajglowe pizze z Moniką Walecką

  • 2017-10-23 - Akademia: kuchnia sezonowa z Agatą Wojdą

  • 2017-10-23 - Knife Skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-10-23 - Pizza Party

  • 2017-10-24 - Dziczyzna dla początkujących

  • 2017-10-24 - Street Food

  • 2017-10-26 - ABC owoców morza

  • 2017-10-26 - Vegan Power

  • 2017-10-27 - Akademia: wieprzowina

  • 2017-10-27 - Ramen

  • 2017-10-28 - CookUp rodzinnie: meksykańskie Halloween

  • 2017-10-28 - CookUp rodzinnie: dyniowe Halloween

  • 2017-10-30 - Akademia: Jagnięcina i cielęcina dla początkujących

  • 2017-10-30 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • Listopad
  • 2017-11-06 - Akademia: czekolada

  • 2017-11-07 - Gęsina dla początkujących

  • 2017-11-08 - Indie od kuchni

  • 2017-11-08 - Ryby i owoce morza: labraks, małże Św.Jakuba, łosoś oraz krewetki

  • 2017-11-09 - Gęsina dla początkujących

  • 2017-11-13 - CookUp for Chefs: Adam Chrząstowski

  • 2017-11-13 - Akademia: Tarty

  • 2017-11-14 - Power Mama: Warzywa są super

  • 2017-11-14 - Dyniowe Love z Dominiką Wójciak

  • 2017-11-15 - Fiesta Mexicana

  • 2017-11-16 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

  • 2017-11-16 - Surf and Turf

  • 2017-11-17 - Sushi Time

  • 2017-11-17 - Tajniki sushi

  • 2017-11-18 - Wszystko o kawie

  • 2017-11-20 - Akademia: Ciasto drożdżowe

  • 2017-11-20 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-11-21 - Pizza Party

  • 2017-11-21 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-11-21 - Francja na talerzu

  • 2017-11-23 - CookUp na zdrowie: Zdrowe lunchboxy do pracy

  • 2017-11-23 - ABC Woka

  • 2017-11-24 - ABC owoców morza

  • 2017-11-25 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

  • 2017-11-27 - Akademia: Serniki

  • 2017-11-27 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

  • 2017-11-28 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2017-11-29 - Ryby i owoce morza: przegrzebki, sandacz, dorsz, krewetki, omułki, raki

  • 2017-11-29 - Vegan Power

  • 2017-11-30 - Vegan Power

  • Grudzień
  • 2017-12-01 - CookUp na Święta: Jadalne bożonarodzeniowe prezenty

  • 2017-12-02 - CookUp na Święta: Jadalne bożonarodzeniowe prezenty

  • 2017-12-02 - Rodzinne Mikołajki: zdrowe, słodkie upominki

  • 2017-12-02 - Rodzinne Mikołajki: zdrowe, słodkie upominki

  • 2017-12-04 - Śledzie dla początkujących

  • 2017-12-07 - Zimowe trufle i praliny

  • 2017-12-09 - Zimowe trufle i praliny

  • 2017-12-09 - Wegańskie Święta

  • 2017-12-11 - Śledzie dla początkujących

  • 2017-12-16 - Zdrowe, słodkie, jadalne prezenty

  • 2017-12-22 - Ugotuj sobie Święta

  • Styczeń
  • 2018-01-08 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-01-25 - Wietnam od kuchni

  • 2018-01-26 - Surf and Turf

  • 2018-01-31 - Jagnięcina i cielęcina dla początkujących

Prowadzący:

WOO SOON DEOK

Pochodząca z Korei Mistrzyni Kulinarna, laureatka nagrody UNESCO w dziedzinie Gastronomii, zdobywczyni Grand Prix w Pierwszym Konkursie Sunchang Gochujang w Korei.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu