Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Wrzesień
  • 2018-09-20 - Vegan Power: warsztaty kuchni roślinnej

    Zapraszamy na wyjątkowe, aromatyczne warsztaty kuchni wegańskiej z Michałem Lachurem, szefem kuchni kultowego Organic Corner na warszawskim Mokotowie. Na zajęciach - oprócz gotowania - dużo wiedzy nt. zdrowego odżywiania się, produktów, komponowania potraw i smaków oraz suplementacji w kuchni roślinnej. Uczestnicy będą pracowali na wysokiej jakości produktach organicznych. W programie: spring rollsy z wegańskim boczkiem z tempehu, krem z palonego bakłażana i tahini, wegańska Chana Masala oraz wegańskie mini bezy Pavlova z sezonowymi owocami. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowy, aromatyczny napar. UWAGA! Warsztaty rozpoczynają się o godz. 18.00.

    Cena: 295zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Michał Lachur

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-09-22 - Beauty Bowls

  • 2018-09-24 - Street Food

  • 2018-09-26 - Wietnam od kuchni

  • 2018-09-27 - ABC krewetek

  • 2018-09-29 - Chleb żytni, razowy, pszenno-żytni i z dodatkiem kasz

  • Październik
  • 2018-10-01 - ABC Kaczki

  • 2018-10-03 - Tajlandia od kuchni

  • 2018-10-05 - Surf and turf

  • 2018-10-06 - Bezy

  • 2018-10-09 - Pasta Party

  • 2018-10-10 - Kurs kuchni tajskiej: zupy i przystawki II

  • 2018-10-10 - Kuchnia żydowska

  • 2018-10-11 - Ryby i owoce morza: dorsz, makrela, ostrygi, sercówki

  • 2018-10-15 - Kaczka dla początkujących

  • 2018-10-18 - Vegan Power: warsztaty kuchni roślinnej

  • 2018-10-19 - ABC owoców morza

  • 2018-10-20 - Warsztaty piekarnicze: pieczywo orkiszowe

  • 2018-10-20 - Zero Waste, czyli jak gotować aby nie marnować

  • 2018-10-24 - Wołowina dla początkujących

  • 2018-10-26 - Sushi Time

  • 2018-10-27 - Zdrowe lunchboxy

  • 2018-10-27 - ABC Kaszy: gryczana, jaglana i pęczak

  • 2018-10-27 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe i półfrancuskie

  • 2018-10-30 - Steki

  • 2018-10-31 - Ale Meksyk, warsztaty kuchni meksykańskiej

  • Listopad
  • 2018-11-06 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-11-07 - Gęsina dla początkujących

  • 2018-11-08 - Curry Evening

  • 2018-11-13 - Włoskie gotowanie

  • 2018-11-14 - Kurs kuchni tajskiej: pasta curry

  • 2018-11-14 - Vegan Power: warsztaty kuchni roślinnej

  • 2018-11-16 - Ryby i owoce morza

  • 2018-11-16 - Ramen

  • 2018-11-17 - Bezy

  • 2018-11-17 - Coffee Time

  • 2018-11-19 - Steki

  • 2018-11-20 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2018-11-21 - Street Food

  • 2018-11-22 - Surf and Turf

  • 2018-11-24 - Wegańskie ciasta: bezy, sernik, biszkopt, tort czekoladowy

  • 2018-11-24 - ABC Cukiernictwa: czekolada

  • 2018-11-27 - Wietnam od kuchni

  • 2018-11-28 - Wołowina dla początkujących

  • 2018-11-30 - ABC krewetek

  • Grudzień
  • 2018-12-01 - Chleb pszenny

  • 2018-12-05 - Kurs kuchni tajskiej: ABC woka

Prowadzący:

Michał Lachur

Szef kuchni i współwłaściciel kultowego Organic Corner Food Store & Bistro na warszawskim Mokotowie. W 2015 r. Organic Corner uzyskał tytuł Najlepszego Sklepu z Żywnością Ekologiczną w Polsce. Gotuje światowo i niebanalnie. W swojej wegańskiej kuchni łączy smaki kuchni świata z żywnością funkcjonalną tzw. super foods. Pasjonat medycyny żywienia, biegania i języka jidysz.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu