Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Listopad
  • 2017-11-17 - Sushi Time

    Zapraszamy Was w kulinarną podróż do dalekiej, pięknej Japonii. Pod okiem prowadzącego - Kamila Brzozowskiego, który doświadczenie zdobywał pod okiem japońskich szefów kuchni w restauracji Tsubame oraz Nipponkan - samodzielnie przygotujecie prawdziwą sushi ucztę. W programie: nigiri sushi z łososiem, doradą i tuńczykiem, hosomaki z łososiem i porem, futomaki z kurczakiem w sosie teriyaki, philadelphia maki z łososiem, california maki z krabem, maki z tuńczykiem i porem oraz coraz bardziej popularne temaki w nori w formie rożków. Na koniec prowadzący pokaże Wam jak przygotować vulcano california. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar.

    Cena: 220zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Kamil Brzozowski

    Poznań
    Zapisy zamknięte
  • 2017-11-17 - Akademia: chleb pszenny

  • 2017-11-17 - Tajniki sushi

  • 2017-11-18 - Wszystko o kawie

  • 2017-11-20 - Akademia: Ciasto drożdżowe

  • 2017-11-20 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-11-21 - Pizza Party

  • 2017-11-21 - ABC Kaszy: kasza owsiana, amarantus, komosa ryżowa, orkisz

  • 2017-11-21 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-11-21 - Francja na talerzu

  • 2017-11-23 - CookUp na zdrowie: Zdrowe lunchboxy do pracy

  • 2017-11-23 - ABC Woka

  • 2017-11-24 - Akademia: bezy

  • 2017-11-24 - ABC owoców morza

  • 2017-11-25 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

  • 2017-11-27 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

  • 2017-11-27 - Akademia: Serniki

  • 2017-11-28 - Vegan Power

  • 2017-11-28 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • 2017-11-29 - Ryby i owoce morza: przegrzebki, sandacz, dorsz, krewetki, omułki, raki

  • 2017-11-30 - Vegan Power

  • 2017-11-30 - There She Cooks: ciasta listkujące

  • Grudzień
  • 2017-12-01 - CookUp na Święta: Jadalne bożonarodzeniowe prezenty

  • 2017-12-01 - Akademia: Warsztaty sommelierskie

  • 2017-12-02 - CookUp na Święta: Jadalne bożonarodzeniowe prezenty

  • 2017-12-02 - Rodzinne Mikołajki: zdrowe, słodkie upominki

  • 2017-12-02 - Rodzinne Mikołajki: zdrowe, słodkie upominki

  • 2017-12-03 - Mięsolubni: świąteczne pieczenie

  • 2017-12-04 - Śledzie dla początkujących

  • 2017-12-04 - Akademia: torty

  • 2017-12-07 - Zimowe trufle i praliny

  • 2017-12-09 - Wegańskie Święta

  • 2017-12-10 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

  • 2017-12-11 - Śledzie dla początkujących

  • 2017-12-16 - Zimowe trufle i praliny

  • 2017-12-16 - Zdrowe, słodkie, jadalne prezenty

  • 2017-12-16 - Wegańskie święta

  • 2017-12-22 - Ugotuj sobie Święta

  • Styczeń
  • 2018-01-08 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-01-09 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2018-01-12 - Tajniki sushi

  • 2018-01-13 - Wszystko o kawie

  • 2018-01-15 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-01-16 - ABC krewetek

  • 2018-01-22 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-01-25 - Wietnam od kuchni

  • 2018-01-26 - Surf and Turf

  • 2018-01-30 - Street Food

  • 2018-01-31 - Jagnięcina i cielęcina dla początkujących

  • Luty
  • 2018-02-17 - CookUp Lifestyle: Warsztaty kaligrafii nowoczesnej z HELLO calligraphy

Prowadzący:

Kamil Brzozowski

Założyciel i head chef restauracji Yuzu. Swoją przygodę z sushi zaczął w 2002 r., pracując pod okiem japońskich szefów kuchni w restauracjach Tsubame oraz Nipponkan. Ponad 2 lata spędził w Cardiff, pracując jako sous chef w japońskiej restauracji Zushi. Lubi styl Nikkei i to jego założeniami kieruje się w restauracji Yuzu, której jest pomysłodawcą.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu