Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, wtorki lub piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 5500 zł (możliwość zapłaty w dwóch ratach) | Termin: 13 marca 2017 - 19 czerwca 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Marzec
  • 2017-03-25 - Vegan Power: wiosenny detoks

    Zapraszamy na kolejne warsztaty kuchni wegańskiej, które poprowadzi Dominika Wójciak - zwyciężczyni III edycji programu MasterChef, autorka książek: Ziarno, Warzywo i Kulinarne opowieści. Tym razem tematem zajęć będzie wiosenny detoks, czyli zdrowe oczyszczenie organizmu po zimie i dodanie mu energii. W programie: lniane smoothie z ananasem i grejpfrutem, pełna antyoksydantów sałatka z czerwonej kapusty, soczewicy belga, winogron i fenkuła, ogórkowe kimchi z marchwią i czosnkiem pełne probiotyków, pieczone buraczki na pilaw jaglanym z oczyszczającą kurkumą i korzennymi przyprawami oraz zielony, gryczany mus z ziarnami konopi i pyłkiem kwiatowym. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań. Na warsztatach serwowany będzie aromatyczny, energetyczny napar oraz gorące napoje (kawa, herbata).

    Cena: 280zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Dominika Wójciak

    Poznań
    Brak miejsc
  • Kwiecień
  • 2017-04-12 - Vegan Power: wegańska Wielkanoc

  • 2017-04-13 - Wegańska Wielkanoc

  • 2017-04-26 - Vegan Power: wegańskie burgery

  • Maj
  • 2017-05-11 - Vegan Power: wegański grill

  • 2017-05-26 - Vegan Power: przygotowanie do lata

Prowadzący:

Dominika Wójciak

Wyróżniona przez samego Gordona Ramsay’a zwyciężczyni III edycji programu MasterChef. Autorka książek ZIARNO, WARZYWO i KULINARNE OPOWIEŚCI. Kolekcjonuje kulinarne doświadczenia z całego świata oraz gromadzi egzotyczne przyprawy, które z błyskiem w oku wykorzystuje w lokalnej i sezonowej kuchni. Udowadnia, że warzywo to nie tylko dodatek do kotleta a z ziaren w kuchni można przygotować dosłownie wszystko od codziennego śniadania na wystawnej kolacji kończąc. Swoją pasją dzieli się na blogu „Kulinarne Bezdroża”. Na stałe współpracuje z miesięcznikiem PANI i weekendowym magazynem Dziennika Polskiego.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu