Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Maj
  • 2018-05-26 - Chleb razowy, żytni, pszenno-żytni oraz z dodatkiem kasz

    Zapraszamy Was na kolejne zajęcia piekarnicze z Szymonem Tomiło, tym razem poświęcone wypiekowi chleba razowego, żytniego, pszenno-żytniego oraz z dodatkiem kasz. W programie: część teoretyczna (o zakwasie, rodzajach/typach ogólnodostępnych mąk - na co zwracać uwagę /tabelki na mąkach, białko, gluten itp., o akcesoriach piekarniczych i ich wykorzystaniu oraz sposobach pieczenia) oraz praktyczna: przygotowanie ciemnych chlebów na zakwasie. Na warsztatach przygotujecie przepis podstawowy, który urozmaicać będziecie ulubionymi dodatkami: ziarnami i kaszami. W programie: ciemny chleb razowy, chleb z dużą ilością ziaren, chleb z kaszą gryczaną i cebulą, chleb z kaszą jaglaną, chleb z całym ziarnem żyta lub orkiszu, słodki chleb z miodem i żurawiną oraz szybkie bułki pszenne pełnoziarniste. Do chleba przygotujecie także: pesto ze świeżych ziół, pastę z pieczonych buraków oraz masło orzechowe. Na koniec, ze świeżo wypieczonych chlebów, przygotujecie zdrowe kanapki z dodatkiem ziół, kiełków, jajek, sera, avocado, pomidorów, cukinii, bakłażana i fig. Każdy zabierze ze sobą słoiczek zakwasu do kontynuowania tradycji piekarniczych w domu.

    Cena: 280zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 4 godz.

    Prowadzący: Szymon Tomiło

    Mokotów
    Zapisy zamknięte
  • 2018-05-26 - Beauty Bowls

  • 2018-05-28 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe

  • 2018-05-28 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-05-29 - Jagnięcina i cielęcina dla początkujących

  • Czerwiec
  • 2018-06-01 - ABC cukiernictwa: bezy

  • 2018-06-02 - CookUp rodzinnie: zdrowe gofry na Dzień Dziecka

  • 2018-06-04 - ABC cukiernictwa: tort migdałowo-porzeczkowy z białą czekoladą

  • 2018-06-05 - Włoskie gotowanie: Toskania

  • 2018-06-08 - ABC cukiernictwa: serniki

  • 2018-06-08 - ABC owoców morza

  • 2018-06-08 - Ryby i owoce morza: makrela, krewetki, mule, flądra

  • 2018-06-09 - Domowa piekarnia: pieczywo orkiszowe

  • 2018-06-11 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2018-06-12 - Tajlandia od kuchni

  • 2018-06-15 - Ryby dla początkujących

  • 2018-06-16 - Vegan Pastry Class: Tort Leśny Mech

  • 2018-06-18 - Kaczka dla początkujących

  • 2018-06-18 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2018-06-19 - Street Food

  • 2018-06-20 - Super Bowls - kuchnia dla aktywnych

  • 2018-06-22 - Tajniki sushi

  • 2018-06-22 - Pizza Party

  • 2018-06-23 - CookUp Lifestyle: Warsztaty kaligrafii nowoczesnej z HELLO calligraphy

  • 2018-06-23 - Lets CookUp: Polish Burgers (kotlety mielone)

  • 2018-06-23 - Power Mama: zdrowe gofry

  • 2018-06-25 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-06-26 - Wietnam od kuchni

  • 2018-06-27 - Vegan Raw Food

  • 2018-06-29 - Warsztaty Le Cordon Bleu

  • 2018-06-30 - Roślinne gotowanie z Jadłonomią

  • Lipiec
  • 2018-07-10 - Grill Time: Wołowina, jagnięcina i wieprzowina

  • 2018-07-11 - No Waste Food, czyli jak gotować, aby nie marnować

  • 2018-07-12 - Grill Time: Ryby i owoce morza

  • 2018-07-17 - Grill Time: street food

  • 2018-07-19 - Grill Time: kuchnia wegańska

  • 2018-07-26 - Grill Time: krewetki

  • Sierpień
  • 2018-08-22 - Wietnam od kuchni

  • 2018-08-29 - Tajniki sushi

Prowadzący:

Szymon Tomiło

Z wykształcenia grafik, z zamiłowania kucharz. Pierwsze kulinarne kroki stawiał u boku babci-Rosjanki. To dzięki niej w kuchni ceni proste domowe smaki. Dziś nie wyobraża sobie śniadania bez własnego chleba. Zaraził tą pasją wielu przyjaciół i znajomych. Nawet własnego psa nazwał Pajda.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu