Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, wtorki lub piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 5500 zł (możliwość zapłaty w dwóch ratach) | Termin: 13 marca 2017 - 19 czerwca 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Maj
  • 2017-05-26 - Vegan Power: przygotowanie do lata

    Zapraszamy na kolejne warsztaty kuchni wegańskiej, które poprowadzi Michał Lachur, szef kuchni kultowego Organic Corner na warszawskim Mokotowie. Tym razem tematem zajęć będzie letnie menu w wersji low fat. Na zajęciach - oprócz gotowania - dużo wiedzy nt. zdrowego odżywiania się, produktów, komponowania potraw i smaków w kuchni roślinnej. Na zajęciach uczestnicy pracują na wysokiej jakości produktach organicznych. W programie: smoothie spalacz tłuszczu z guaraną, pomarańczą i imbirem, krem fenkułowo-marchewkowy z migdałami i pomarańczami (bez tłuszczu), sałatka z komosy ryżowej z tofu marynowanym w tamari, brokułem, kiełkami, prażonymi pestkami i orzechami włoskimi, karobowy pudding chia z musem pomarańczowo-bananowym i gałką muszkatołową (bez tłuszczu i cukru). A na deser: owsiane ciasteczka szarlotkowe (bez tłuszczu i cukru). Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie zasiadanej kolacji. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 290zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Michał Lachur

    Mokotów
    Zapisy zamknięte
  • 2017-05-27 - CookUp na grillu: ryby i owoce morza

  • 2017-05-30 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-05-31 - CookUp na zdrowie: dieta bezglutenowa

  • 2017-05-31 - Indie od kuchni

  • Czerwiec
  • 2017-06-01 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2017-06-01 - Parillada, czyli meksykański grill

  • 2017-06-02 - Vegan Power: wegańskie burgery

  • 2017-06-03 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

  • 2017-06-03 - CookUp na Dzień Dziecka: warzywa są super

  • 2017-06-04 - CookUp rodzinnie: Burger Party na Dzień Dziecka

  • 2017-06-06 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-06-06 - Hello Kimchi – warsztaty kuchni koreańskiej

  • 2017-06-08 - Power Mama: rozszerzanie diety Malucha

  • 2017-06-09 - CookUp na grillu: ABC krewetek

  • 2017-06-10 - CookUp na słodko: słodkie, sezonowe tarty

  • 2017-06-12 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

  • 2017-06-20 - Indie od kuchni

  • 2017-06-20 - Lato w Paryżu, warsztaty kuchni francuskiej

  • 2017-06-23 - Tajniki sushi

  • 2017-06-23 - CookUp na grillu: ryby i owoce morza

  • 2017-06-24 - CookUp Lifestyle: Warsztaty kaligrafii nowoczesnej z HELLO calligraphy

  • 2017-06-24 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-06-26 - Tajlandia od kuchni

  • 2017-06-30 - Street Food

  • 2017-06-30 - CookUp na grillu: wegański grill na początek wakacji

  • Lipiec
  • 2017-07-04 - CookUp na grillu: Street Food

  • 2017-07-05 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-07-06 - CookUp na grillu: Ryby i owoce morza: dorsz, homar, karmazyn, krewetki

  • 2017-07-12 - Torty angielskie

  • 2017-07-12 - CookUp na grillu: Fiesta Mexicana

  • 2017-07-13 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-07-18 - CookUp na grillu: burgery

  • 2017-07-19 - Indie od kuchni

  • 2017-07-20 - CookUp na grillu: wegański grill

  • 2017-07-27 - ABC owoców morza: ośmiornica, kalmary, langustynki, małże

  • Sierpień
  • 2017-08-08 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-08-09 - CookUp na grillu: Ryby i owoce morza: makrela, mule, kalmary, miętus

  • 2017-08-10 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-08-22 - CookUp na grillu: Street Food

  • 2017-08-23 - Torty angielskie

  • 2017-08-25 - CookUp na słodko: bezy

  • 2017-08-25 - Tajniki sushi

  • 2017-08-30 - CookUp na grillu: burgery

  • 2017-08-31 - CookUp na grillu: ABC krewetek

  • Wrzesień
  • 2017-09-09 - Torty angielskie

Prowadzący:

Michał Lachur

Szef kuchni i współwłaściciel kultowego Organic Corner Food Store & Bistro na warszawskim Mokotowie. W 2015 r. Organic Corner uzyskał tytuł Najlepszego Sklepu z Żywnością Ekologiczną w Polsce. Gotuje światowo i niebanalnie. W swojej wegańskiej kuchni łączy smaki kuchni świata z żywnością funkcjonalną tzw. super foods. Pasjonat medycyny żywienia, biegania i języka jidysz.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu