Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2018-10-03 - Tajlandia od kuchni

    Zapraszamy na kolejne, aromatyczne i pełne smaków warsztaty kuchni tajskiej z Thanawatem Na Nagara, charyzmatycznym szefem kuchni restauracji Basil & Lime, uhonorowanej certyfikatem Thai Select przyznawanym przez rząd Tajlandii. Na zajęciach prowadzący opowie Wam o zasadach komponowania dań, tradycyjnych produktach i przyprawach wykorzystywanych w kuchni tajskiej, a także: gdzie w Polsce kupować produkty do gotowania tajskich potraw oraz na co zwracać uwagę kupując. Na zajęciach uczestnicy będą pracowali indywidualnie oraz w małych grupach (2-4 os.) i pod okiem prowadzącego przygotują sezonową, tajską kolację składającą się z: przystawki, pierwszego dania, drugiego dania oraz deseru. W programie: Po Pia Gung (roladki z papieru ryżowego z nadzieniem krewetkowym, podawane z tajską sałatką z kapusty), Pad Thong (tajska zupa krem z dyni i trawy cytrynowej z dodatkiem pasty curry, mlekiem kokosowym i kolendrą), Mon Tead Pad Thai Gung (makaron ryżowy z sosem z owoców tamaryndowca, krewetkami i jesiennymi warzywami, podawany z chrupiącym tofu, kiełkami fasoli Mung i pokruszonymi orzeszkami ziemnymi oraz na deser: Gluay Buad Shee (banan w syropie ze słodkiego mleka kokosowego). Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny, sezonowy napar. UWAGA! Zajęcia prowadzone są w języku angielskim.

    Cena: 295zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Thanawat Na Nagara

    Mokotów
    Dalej »
  • Listopad
  • 2018-11-20 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

Prowadzący:

Thanawat Na Nagara

Rodowity Taj, szef kuchni restauracji BASIL & LIME, znany jako szef Big. Może się pochwalić ponad 20-letnim doświadczeniem jako szef kuchni, a także jako trener kuchni tajskiej zarówno w Polsce, jak i za granicą.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu