Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Marzec
  • 2018-03-31 - Ugotuj sobie Święta: Wielkanoc

    Zapraszamy na kultowe już świąteczne gotowanie w CookUp. Jak co roku, pod okiem Tomka Królikowskiego, przygotujecie wielkanocne potrawy dla całej rodziny. Uczestnicy będą pracowali indywidualnie i przygotują potrawy w porcjach dla 2 osób. W programie: pasztet z królika z pistacją i aromatyczną konfiturą jabłkową (350 g), żurek na podlaskim zakwasie z suszonymi borowikami, jajkiem i białą kiełbasą (1 l), biała kiełbasa z konfiturą z czerwonej cebuli i kardamonem (500 g), jaja faszerowane kolorowymi pastami: pastą z pieczoną marchwią i sezamem, pastą łososiową z kawiorem, pastą z groszku i wasabi (10 szt.) oraz mazurek z białą czekoladą i żurawiną (300 g). Wszystkie dania zabierzecie ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach. W trakcie gotowania serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz ziołowy napar. UWAGA! W przypadku zainteresowania przygotowaniem dań dla większej ilości osób, prosimy o kontakt mailowy lub telefoniczny.

    Cena: 350zł

    Godzina: 10:00

    Czas trwania: ok. 4-5 godz.

    Prowadzący: Tomasz Królikowski

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Tomasz Królikowski

Doświadczony szef kuchni. Fachu uczył się pracując w restauracjach w Londynie ( m.in. w Royal Society, Royal College of Surgeons oraz dla British Library) i Mediolanie. W pracy zwraca szczególną uwagę na produkty lokalne i sezonowe.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu