Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Czerwiec
  • 2018-06-01 - ABC cukiernictwa: bezy

    Zapraszamy Was na zajęcia cukiernicze w ramach 9. edycji Akademii CookUp, naszego autorskiego kursu gotowania od podstaw. Tym razem tematem spotkania będą bezy. Warsztaty poprowadzi słynąca z perfekcyjnych bez Dominika Krzemińska, szefowa warszawskiej restauracji Przegryź. Na zajęciach poznacie różne rodzaje, sposoby i techniki przygotowania, w tym pieczenia i suszenia bez (beza francuska, włoska i szwajcarska). Prowadząca opowie Wam jak wykorzystywać bezy w wypiekach i kremach. Dowiecie się jakie są najczęstsze bezowe błędy, co zrobić, aby ich uniknąć oraz czy to prawda, że gdy za oknem deszcz lepiej pieczenie bez sobie odpuścić. Prowadząca nauczy Was jak upiec perfekcyjne bezy oraz jakich produktów i akcesoriów cukierniczych używać do ich przygotowania. Na zajęciach uczestnicy będą pracowali indywidualnie i przygotują 4 bezowe wypieki. W programie: beza Pavlova z sezonowymi owocami, intensywnie czekoladowy tort Concorde, tartaletka limonkową z bezą oraz aksamitny mus z mango. Wszystkie, przygotowane samodzielnie na zajęciach wypieki, będziecie mogli skosztować na miejscu lub zabrać ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz wiosenny napar. Uwaga: istnieje możliwość uczestniczenia w pojedynczych zajęciach Akademii, w miarę dostępnych miejsc. Nie ma obowiązku uczestniczenia we wcześniejszych lub późniejszych zajęciach Akademii. Akademia CookUp to półroczny kurs kulinarny od podstaw składający się z 20 spotkań. Zajęcia odbywają się raz w tygodniu i składają się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs kończy się egzaminem praktycznym, po którym uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu.

    Cena: 350zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 4-5 godz.

    Prowadzący: Dominika Krzemińska

    Mokotów
    Brak miejsc - istnieje możliwość zapisania się do listy rezerwowej.
    Dodaj do listy rezerowej »

Prowadzący:

Dominika Krzemińska

Szefowa warszawskiej restauracji Przegryź. W przeszłości gotowała w słynnej żoliborskiej Galerii Domova. Jest prawdziwym ekspertem od słodkości. Uwaga – jej desery uzależniają! Gotuje naturalnie i sezonowo. Prywatnie jeździ na longboardzie.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu