Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

    Lipiec
  • 2017-07-14 - CookUp na słodko: bezy

    Zapraszamy na warsztaty cukiernicze z bezami w roli głównej. Zajęcia poprowadzi Jarosław Konrady, Pastry Sous Chef hotelu Mercure w Poznaniu. Na zajęciach nauczycie się przygotowywać: bezę włoską, bezę francuską oraz bezę szwajcarską. W programie: perfekcyjna Beza Pavlova z sezonowymi owocami, mus malinowy z bezą szwajcarską, tarta cytrynowa z bezą włoską oraz klasyczny, czekoladowy tort Concorde. Wszystkie przygotowane na warsztatach wypieki, będziecie mogli zabrać ze sobą w specjalnie przygotowanych opakowaniach. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 230zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 4 godz.

    Prowadzący: Jarosław Konrady

    Poznań
    Dalej »
  • Sierpień
  • 2017-08-25 - CookUp na słodko: bezy

Prowadzący:

Jarosław Konrady

Mistrz cukierniczy z prawie 40.letnim doświadczeniem. Pastry Sous Chef hotelu Mercure w Poznaniu. Uczestnik licznych kursów i szkoleń oraz laureat wielu konkursów cukierniczych. Ukończone profesjonalne kursy karmelarskie i czekolady pozwalają mu na rozwijanie jego pasji jaką są cukiernicze dekoracje.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu