Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Styczeń
  • 2018-01-27 - Domowa piekarnia: pieczywo orkiszowe

    Zapraszamy na kolejne warsztaty piekarnicze z Szymonem Tomiło. Tym razem tematem zajęć będzie pieczywo orkiszowe. W programie - część teoretyczna: o zakwasie, rodzajach/typach ogólnodostępnych mąk orkiszowych - na co zwracać uwagę/tabelki na mąkach, różnice i właściwości mąki orkiszowej. Dowiecie się także wszystkiego o akcesoriach piekarniczych i ich wykorzystaniu oraz sposobach pieczenia. W części praktycznej wykonacie orkiszowy chleb na zakwasie w różnych wersjach (z ziarnami: kminkowy, czarnuszkowy, lniany, z bakaliami) oraz szybkie, puszyste bułki lniano-orkiszowe, w żółtym i czerwonym kolorze. Podczas warsztatów przygotowywać będziecie także zielone, orkiszowe gofry z dodatkami (wytrawnymi i słodkimi). Każdy uczestnik zabierze ze sobą samodzielnie przygotowane chleby, bułki i gofry, jak również zakwas w słoiczku do kontynuowania tradycji piekarniczych w domu. Na warsztatach serwowana będzie aromatyczna rozmarynowo-cytrynowa herbata.

    Cena: 280zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 4-5 godz.

    Prowadzący: Szymon Tomiło

    Mokotów
    Dalej »
  • Luty
  • 2018-02-24 - Domowa piekarnia: chleb pszenny

Prowadzący:

Szymon Tomiło

Z wykształcenia grafik, z zamiłowania kucharz. Pierwsze kulinarne kroki stawiał u boku babci-Rosjanki. To dzięki niej w kuchni ceni proste domowe smaki. Dziś nie wyobraża sobie śniadania bez własnego chleba. Zaraził tą pasją wielu przyjaciół i znajomych. Nawet własnego psa nazwał Pajda.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu