Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Styczeń
  • 2018-01-15 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

    Zapraszamy Was na kultowe warsztaty ze stekami w roli głównej. Na zajęciach, prowadzący - Sebastian Olma, zwycięzca 2.edycji programu Top Chef, utytułowany szef kuchni – nauczy Was przygotowywania steków idealnych. Dowiecie się jakiego rodzaju mięso wybierać na steki – gdzie je kupować i na co zwracać uwagę kupując. Nauczycie się przygotowywać i smażyć steki - poznacie różne stopnie wysmażenia oraz metody sprawdzania stopnia wysmażenia mięsa. Nauczycie się różnych sposobów marynowania oraz poznacie zasady przyprawiania steków. Dowiecie się także czym jest sezonowanie i dlaczego się to robi. Na warsztatach uczestnicy będą pracowali indywidualnie i przygotują 4 steki. W programie: podwędzany stek z polędwicy wołowej ze słoniną i sałatką z pieczonych marchewek w miodzie i cydrze, stek Bavette ze skorzonerą, pieczonym topinamburem z jałowcem i miodem, Steak Diane z rostbefu z kremowym purée ziemniaczanym, Rib Eye z masłem ziołowo - parmezanowym i zapiekanką ziemniaczaną na beszamelu. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań, w formie zasiadanej kolacji. Na warsztatach serwowany będzie rozgrzewający napar.

    Cena: 350zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Sebastian Olma

    Mokotów
    Brak miejsc - istnieje możliwość zapisania się do listy rezerwowej.
    Dodaj do listy rezerowej »
  • 2018-01-29 - Steki

Prowadzący:

Sebastian Olma

Doświadczony szef kuchni. Zwycięzca II edycji programu Top Chef. Wcześniej szef kuchni w restauracjach: Sketch w Teatrze Wielkim, Cafe Zielony Niedźwiedź w Warszawie (Knajpa Roku 2015 wg. Gazety Wyborczej) oraz w Restauracji Wilcza 50. Doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. u tak znanych szefów kuchni jak Gordon Ramsay i Tom Aikens - w którego słynnej londyńskiej restauracji miał okazję pracować.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu