Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Czerwiec
  • 2018-06-12 - Steki

    Zapraszamy Was na kultowe warsztaty ze stekami w roli głównej. Na zajęciach, prowadzący - Michał Orłowski nauczy Was przygotowywania steków idealnych. Dowiecie się jakiego rodzaju mięso wybierać na steki – gdzie je kupować i na co zwracać uwagę kupując. Nauczycie się przygotowywać i smażyć steki - poznacie różne stopnie wysmażenia oraz metody sprawdzania stopnia wysmażenia mięsa. Poznacie różne sposoby marynowania oraz zasady przyprawiania steków. Dowiecie się także czym jest sezonowanie i dlaczego się to robi. Na warsztatach uczestnicy będą pracowali indywidualnie i przygotują 4 steki. W programie: stek z polędwicy wołowej z fondantem z selera, konfiturą z czerwonej cebuli i wędzonym twarogiem z chilli, befsztyk z polędwicy na ziołowym purée ziemniaczanym z jajkiem sadzonym, groszkiem wąsatym i amarantusem, stek z rostbefu z masełkiem anchois i domowymi frytkami z parmezanem i oliwą truflową oraz stek z antrykotu w tradycyjnym sosie Soprano z sałatą z rukoli i parmezanu oraz ziemniakami confit. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań, w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowy, ziołowy napar.

    Cena: 250zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 4 godz.

    Prowadzący: Michał Orłowski

    Poznań
    Dalej »
  • 2018-06-25 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

Prowadzący:

Michał Orłowski

Doświadczony szef kuchni. Pracował jako szef kuchni w kilku restauracjach w Sydney, w Australii a także w Polsce. W pracy inspiruje się Skandynawią. Prywatnie miłośnik fast foodów i kuchni azjatyckiej.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu