Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Zapraszamy Was na wyjątkowy kurs kuchni wegańskiej od podstaw. Zajęcia poprowadzi Marta Dymek, autorka popularnego wegańskiego bloga Jadłonomia, prowadzącą program Zielona Rewolucja Marty Dymek oraz autorka książek Jadłonomia Kuchnia roślinna oraz Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata. Na kursie czeka Was sporo pracy i inspiracji. Poznacie popularne produkty i przyprawy wykorzystywane w kuchni roślinnej oraz dowiecie się jak je stosować w praktyce; nauczycie się przygotowywać zarówno proste i szybkie wegańskie dania na co dzień, jak i te trochę trudniejsze na specjalne okazje; a także poznacie kilka trików, patentów i sposobów na budowanie smaku w kuchni roślinnej. Po tym kursie kuchnia wegańska nie będzie miała przed Wami żadnych tajemnic, a tytuł #veganmasterchef będzie należał właśnie do Was. Kurs składa się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się przez 2 tygodnie, w poniedziałki, środy i piątki o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 3-4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Na koniec zajęć będzie odbywała się degustacja wspólnie przygotowanych dań, wraz z omówieniem ich przez Prowadzącą kurs. Na warsztatach w większości uczestnicy będą pracowali indywidualnie oraz w niektórych przypadkach w małych (2-4 os.) grupach (w sytuacji, gdy praca indywidualna nie będzie możliwa, bądź będzie utrudniała przebieg zajęć).

Cena: 2300 zł za osobę | Termin: lipiec 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Lipiec
  • 2018-07-25 - Summer Time: wegańskie ciasta i desery

    Zapraszamy Was na wakacyjne warsztaty z wegańskiego cukiernictwa z Dorotą Mrówką, szefową roślinnej restauracji Think Love Juice. Na zajęciach nauczycie się przygotowywać modne wegańskie ciasta i desery - bez glutenu i bez cukru. Będzie sezonowo, zdrowo i pysznie. Dowiecie się jakie produkty wykorzystuje się w wegańskim cukiernictwie, w jaki sposób zastępuje się tradycyjne masło, mąkę czy jajka. Prowadząca pokaże Wam, że masa na ciastko może być spodem do tarty, a krem do tarty może być deserem w słoiczku. Wszystko z wysokiej jakości sezonowych składników. Dorota nauczy Was nie tylko jak przygotować zwalające z nóg wegańskie desery, ale także jak je udekorować przy wykorzystaniu sezonowych owoców, świeżych ziół czy jadalnych kwiatów. Na warsztatach uczestnicy będą pracowali indywidualnie oraz w małych grupach (2-4 os.) i pod okiem prowadzącej przygotują: kokosowe RAW Cookies Sandwich z kremem z nerkowców, bezglutenowe brownie z batatów, tartę bezglutenową z musem szpinakowym oraz słoiczek Bounty z kokosowym budyniem z kaszy jaglanej i czekoladą. Wszystkie przygotowane na warsztatach desery będziecie mogli skosztować na miejscu lub zabrać ze sobą do domu. Na zajęciach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 290zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Dorota Mrówka

    Mokotów
    Dalej »
  • Wrzesień
  • 2018-09-08 - Bezy

  • 2018-09-15 - ABC cukiernictwa: ciasto francuskie

  • Październik
  • 2018-10-27 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe i półfrancuskie

  • Listopad
  • 2018-11-17 - Bezy

Prowadzący:

Dorota Mrówka

Szefowa kuchni kultowej restauracji Think Love Juices & Vegan Foods. Miłośniczka kuchni roślinnej oraz aktywnego trybu życia.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu