Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2018-10-20 - Zero Waste, czyli jak gotować aby nie marnować

    Zapraszamy Was na kolejne warsztaty No Waste Food poświęcone ekonomii kulinarnej. Na zajęciach dowiecie się wszystkiego o tym, jak gotować szybko, smacznie i zdrowo, jednocześnie nie marnując jedzenia i maksymalnie wykorzystując resztki z gotowania. Zajęcia poprowadzi Jagna Niedzielska - szefowa kuchni restauracji Tygiel na warszawskim Mokotowie. Podczas spotkania nauczycie się odpowiednio planować posiłki oraz listy zakupowe. Dowiecie się jak przechowywać zakupione produkty: poznacie zasady mrożenia żywności i jakie opakowania wykorzystywać do przechowywania jedzenia. Prowadząca nauczy Was odpowiednio czytać daty ważności i przydatności produktów. Poznacie również sekrety minimalizowania strat w kuchni i wykorzystywania resztek z gotowania. Na zajęciach pracować będziecie indywidualnie oraz w małych grupach (2-4 o.s) i przygotujcie: tartę z serem Gruyère, karmelizowanymi cebulami, ziołami oraz aromatyzowanymi skórkami z cebul, kremową polentę z popcornu z warzywami po bulionie, kotleciki z tłuczonych ziemniaków z obiadu z miso, leśnymi grzybami i szybkim kimchi oraz na deser lody z owoców z kompotu z chlebową kruszonką. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na zajęciach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny, jesienny napar.

    Cena: 295zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Jagna Niedzielska

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Jagna Niedzielska

Szefowa kuchni grupy kulinarnej Tygiel. Doradca kulinarny - pomaga w powstawaniu restauracji i poprawia funkcjonowanie już istniejących. Uzależniona od aktywności fizycznej. Uwielbia gdy w daniach mieszają się smaki, faktury i kolory, dlatego wybrała i specjalizuje się w kuchni hawajskiej, gdzie tradycyjne, rajskie przepisy łączą między innymi smaki Japonii, Chin, Tajlandii, Filipin, czy Portugalii. Propaguję kuchnię No Waste Food- uczy jak gotować, by nie marnować.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu