Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Zapraszamy Was na wyjątkowy kurs kuchni wegańskiej od podstaw. Zajęcia poprowadzi Marta Dymek, autorka popularnego wegańskiego bloga Jadłonomia, prowadzącą program Zielona Rewolucja Marty Dymek oraz autorka książek Jadłonomia Kuchnia roślinna oraz Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata. Na kursie czeka Was sporo pracy i inspiracji. Poznacie popularne produkty i przyprawy wykorzystywane w kuchni roślinnej oraz dowiecie się jak je stosować w praktyce; nauczycie się przygotowywać zarówno proste i szybkie wegańskie dania na co dzień, jak i te trochę trudniejsze na specjalne okazje; a także poznacie kilka trików, patentów i sposobów na budowanie smaku w kuchni roślinnej. Po tym kursie kuchnia wegańska nie będzie miała przed Wami żadnych tajemnic, a tytuł #veganmasterchef będzie należał właśnie do Was. Kurs składa się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się przez 2 tygodnie, w poniedziałki, środy i piątki o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 3-4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Na koniec zajęć będzie odbywała się degustacja wspólnie przygotowanych dań, wraz z omówieniem ich przez Prowadzącą kurs. Na warsztatach w większości uczestnicy będą pracowali indywidualnie oraz w niektórych przypadkach w małych (2-4 os.) grupach (w sytuacji, gdy praca indywidualna nie będzie możliwa, bądź będzie utrudniała przebieg zajęć).

Cena: 2300 zł za osobę | Termin: lipiec 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Lipiec
  • 2018-07-24 - Summer Time: Tajlandia od kuchni

    Zapraszamy na letnie, aromatyczne i pełne smaków, warsztaty kuchni tajskiej z Thanawatem Na Nagara, charyzmatycznym szefem kuchni restauracji Basil & Lime, uhonorowanej certyfikatem Thai Select przyznawanym przez rząd Tajlandii. Na zajęciach prowadzący opowie Wam o zasadach komponowania dań, tradycyjnych produktach i przyprawach wykorzystywanych w kuchni tajskiej, a także: gdzie w Polsce kupować produkty do gotowania tajskich potraw oraz na co zwracać uwagę kupując. Na zajęciach uczestnicy będą pracowali indywidualnie oraz w małych grupach (2-4 os.) i pod okiem prowadzącego przygotują letnią, tajską kolację składającą się z: przystawki, pierwszego dania, drugiego dania oraz deseru. W programie: Po Pia Tod Pak (roladki z papieru ryżowego, makaronu sojowego i warzyw), Som Tam Kao Naew Gai Yaang (sałatka z zielonej papai podawana z kleistym ryżem i grillowanym udkiem z kurczaka), Kraprao Moo Sub Rad Kao (siekana drobno wieprzowina z tajską bazylią na tajskim ryżu jaśminowym, podawana z sadzonym jajkiem) oraz Sakoo Piek Mamouang (perły tapioki w ciepłym syropie z mleka kokosowego, podawane z kawałkami świeżego mango. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. UWAGA! Zajęcia prowadzone są w języku angielskim.

    Cena: 290zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Thanawat Na Nagara

    Mokotów
    Dalej »
  • Sierpień
  • 2018-08-23 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • Wrzesień
  • 2018-09-12 - Kurs kuchni tajskiej: sałatki i przystawki

  • Październik
  • 2018-10-10 - Kurs kuchni tajskiej: zupy i przystawki II

  • Listopad
  • 2018-11-14 - Kurs kuchni tajskiej: pasta curry

  • Grudzień
  • 2018-12-05 - Kurs kuchni tajskiej: ABC woka

Prowadzący:

Thanawat Na Nagara

Rodowity Taj, szef kuchni restauracji BASIL & LIME, znany jako szef Big. Może się pochwalić ponad 20-letnim doświadczeniem jako szef kuchni, a także jako trener kuchni tajskiej zarówno w Polsce, jak i za granicą.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu