Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1900 zł za osobę | Termin: zima 2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (soboty). Każde z nich potrwa ok. 4 - 5 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 2500 zł za osobę | Termin: 16.02 – 3.03.2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Listopad
  • 2018-11-23 - Akademia CookUp: chleb pszenny

    Zapraszamy na zajęcia w ramach Akademii CookUp, naszego kursu gotowania od podstaw. Tematem zajęć będzie chleb pszenny. Warsztaty poprowadzi Szymon Tomiło. W programie: część teoretyczna (o zakwasie, rodzajach/typach ogólnodostępnych mąk - na co zwracać uwagę/tabelki na mąkach, białko, gluten itp., o akcesoriach piekarniczych i ich wykorzystaniu oraz sposobach pieczenia) oraz praktyczna: przygotowanie kultowego chleba pszennego według autorskiego przepisu prowadzącego zajęcia Szymona Tomiło. W programie: przygotowanie zakwasu, przygotowanie ciasta właściwego (2 etapy), rozciąganie ciasta, formowanie bochenków chleba (wkładanie do pieca, nacinanie i pieczenie), wykonanie chleba pszennego z ulubionymi dodatkami (z ziołami, suszonymi pomidorami, oliwkami, chili, żurawiną lub bez dodatków). Dodatkowo, do chleba przygotujecie także ziołowe masełka. Każdy zabierze ze sobą słoiczek zakwasu oraz koszyk do wyrastania chleba do kontynuowania tradycji piekarniczych w domu. Na warsztatach serwowane będą ciepłe napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar. Uwaga: Akademia CookUp to kurs kulinarny od podstaw składający się z 14 spotkań. Zajęcia odbywają się raz lub dwa razy w tygodniu i składają się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs kończy się egzaminem praktycznym, po którym uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu. Istnieje możliwość uczestniczenia w pojedyńczych zajęciach Akademii. Nie ma obowiązku uczestniczenia we wcześniejszych lub późniejszych warsztatach tego kursu.

    Cena: 350zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 4-5 godz.

    Prowadzący: Szymon Tomiło

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-11-30 - ABC krewetek

  • Grudzień
  • 2018-12-01 - Chleb pszenny

Prowadzący:

Szymon Tomiło

Z wykształcenia grafik, z zamiłowania kucharz. Pierwsze kulinarne kroki stawiał u boku babci-Rosjanki. To dzięki niej w kuchni ceni proste domowe smaki. Dziś nie wyobraża sobie śniadania bez własnego chleba. Zaraził tą pasją wielu przyjaciół i znajomych. Nawet własnego psa nazwał Pajda.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu