Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1900 zł za osobę | Termin: zima 2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (soboty). Każde z nich potrwa ok. 4 - 5 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 2500 zł za osobę | Termin: 16.02 – 3.03.2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2018-10-24 - Wołowina dla początkujących

    Zapraszamy na zajęcia z wołowiną w roli głównej. Warsztaty poprowadzi Maciej Bartkowiak - charyzmatyczny szef kuchni, który swoje doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w restauracjach Why Thai, Muga, hotelach Sheraton czy Melia w Hiszpanii. Na zajęciach poznacie poszczególne części mięsa wołowego oraz dowiecie się jak je przygotowywać. Poznacie różne rodzaje wołowiny oraz podstawowe techniki jej przygotowywania. Dowiecie się gdzie kupować dobrej jakości wołowinę i na co zwracać uwagę kupując. Nauczycie się kroić, doprawiać, marynować, smażyć, piec i grillować. W programie prawdziwe klasyki: siekany tatar wołowy z szalotką, żółtkiem i piklowanym ogórkiem, antrykot wołowy ze smażonymi boczniakami ostrygowymi z winem i tymiankiem oraz serem gorgonzola, burger wołowy z chorizo, salsą aioli, serem cheddar, ogórkiem i sałatą lodową oraz smażona na woku wołowina z chili i tajską bazylią. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar.

    Cena: 350zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Maciej Bartkowiak

    Mokotów
    Zapisy zamknięte
  • 2018-10-30 - Steki

  • Listopad
  • 2018-11-07 - Gęsina dla początkujących

  • 2018-11-19 - Steki

  • 2018-11-19 - Akademia CookUp: wołowina

  • 2018-11-22 - Surf and Turf

  • 2018-11-28 - Wołowina dla początkujących

  • 2018-11-30 - ABC krewetek

Prowadzący:

Maciej Bartkowiak

Ekspert od kuchni azjatyckiej. W przeszłości był szefem kuchni w restauracji Why Thai. Tajniki kuchni tajskiej zgłębiał m.in. na kursach w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok. Gotował m.in. w hotelach Sheraton w Poznaniu i Melia w Hiszpanii czy poznańskiej restauracji Muga.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu