Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2017-10-30 - Akademia: Jagnięcina i cielęcina dla początkujących

    Zapraszamy na zajęcia w ramach Akademii CookUp — naszego autorskiego kursu gotowania od podstaw. Tematem zajęć będzie jagnięcina i cielęcina. Warsztaty poprowadzi Tomasz Królikowski doświadczony szef kuchni, który gotował m. in. w takich miejscach jak Royal Society, Royal Collage of Surgeons oraz dla British Library w Londynie. W pierwszej części zajęć uczestnicy poznają budowę histologiczną jagnięciny i cielęciny, ich składy i wartości odżywcze, obróbkę wstępną, a także techniki przyrządzania potraw z wieprzowiny tj. gotowanie, smażenie, duszenie czy pieczenie. W części praktycznej przygotują: blanquette de veau – duszoną cielęcinę w sosie z białego wina i ziół z fioletowymi ziemniakami, sznycel Radetzkiego (tradycyjny sznycel wiedeński), sznycel cielęcy z kostką z blanszowanymi szparagami z pangrattato, oraz kotleciki jagnięce marynowane z miętą, serwowane z purée z marchewki, pomarańczą i anyżem z salsą verde i czarną soczewicą. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar. Uwaga: istnieje możliwość uczestniczenia w pojedynczych zajęciach Akademii, w miarę dostępnych miejsc. Nie ma obowiązku uczestniczenia we wcześniejszych lub późniejszych zajęciach Akademii. Akademia CookUp to półroczny kurs kulinarny od podstaw składający się z 20 spotkań. Zajęcia odbywają się raz w tygodniu i składają się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs kończy się egzaminem praktycznym, po którym uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu.

    Cena: 340zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 4 godz.

    Prowadzący: Tomasz Królikowski

    Mokotów
    Dalej »
  • Styczeń
  • 2018-01-31 - Jagnięcina i cielęcina dla początkujących

Prowadzący:

Tomasz Królikowski

Doświadczony szef kuchni. Fachu uczył się pracując w restauracjach w Londynie ( m.in. w Royal Society, Royal College of Surgeons oraz dla British Library) i Mediolanie. W pracy zwraca szczególną uwagę na produkty lokalne i sezonowe.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu