Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1900 zł za osobę | Termin: zima 2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (soboty). Każde z nich potrwa ok. 4 - 5 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 2500 zł za osobę | Termin: 16.02 – 3.03.2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Listopad
  • 2018-11-06 - Knife skills, czyli techniki posługiwania się nożem w kuchni

    Zapraszamy na kolejne warsztaty Knife Skills, które poprowadzi Maciej Siąkowski - zdobywca gwiazdki Michelin jako Sous Chef restauracji Senses. Na zajęciach nauczycie się podstawowych technik pracy z nożem. W części merytorycznej zajęć poznacie rodzaje noży, zasady przygotowania stanowiska do pracy oraz zasady bezpieczeństwa w pracy z nożem. W części technicznej zajęć prowadzący nauczy Was prawidłowych technik krojenia i tempa pracy z nożem. Pod Jego czujnym okiem nauczycie się: 7 technik krojenia warzyw (julienne, jardinièr, bátonnet, carré, brunoise, tourné, parisienne), podstawowych technik filetowania owoców (na przykładzie cytrusów), siekania ziół (chiffonade) oraz trybowania drobiu. Na koniec wspólnie przygotujecie stir-fry z kaczką po seczuańsku, trawą cytrynową, grzybami shitake i imbirem. Na warsztatach uczestnicy będą pracować na wysokiej jakości japońskich nożach marki Chroma. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na zajęciach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny, sezonowy napar.

    Cena: 290zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Maciej Siąkowski

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-11-26 - Akademia CookUp: jagnięcina i cielęcina

Prowadzący:

Maciej Siąkowski

Zdobywca gwiazdki Michelin jako Sous Chef restauracji Senses oraz 3. czapek Gault & Millau jako szef kuchni restauracji Ole! Tworzy dania zapadające w serca, którymi zdobył wiernych fanów swoich kulinarnych umiejętności.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu