Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Sierpień
  • 2018-08-23 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

    Zapraszamy na zajęcia ABC Woka, które poprowadzi Maciej Bartkowiak, ekspert od kuchni azjatyckiej, który w przeszłości był szefem kuchni w restauracji Why Thai, a tajniki kuchni tajskiej zgłębiał m.in. na kursach w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok. Na zajęciach prowadzący nauczy Was podstawowych technik pracy z wokiem, opowie o niezbędnych narzędziach i akcesoriach wykorzystywanych zarówno do smażenia jak i gotowania na woku. Nie zabraknie też ciekawostek o Azji - tradycyjnych daniach, przyprawach czy produktach wykorzystywanych w tamtejszej kuchni. Każdy uczestnik będzie pracował indywidualnie - na swoim woku - i przygotuje: Pad Thai (tradycyjny makaron ryżowy z sosem słodko-kwaśnym i krewetkami), Kha Pad (ryż smażony z jajkiem, sosem sojowym, ogórkiem z pikantnej marynaty, orzechami ziemnymi, świeżą kolendrą i słodką tajską bazylią), Nua Pad Prik (wołowinę chili z dodatkiem słodkiej tajskiej bazylii), oraz Phad Fak Thong (dynię piżmową smażoną na woku w sosie na bazie sosu sojowego ze słodką tajską bazylią i szczypiorem). Warsztaty zakończą się degustacją wspólnie przygotowanych dań przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 250zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Maciej Bartkowiak

    Poznań
    Brak miejsc - istnieje możliwość zapisania się do listy rezerwowej.
    Dodaj do listy rezerowej »
  • Wrzesień
  • 2018-09-12 - Kurs kuchni tajskiej: sałatki i przystawki

  • 2018-09-12 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • Październik
  • 2018-10-10 - Kurs kuchni tajskiej: zupy i przystawki II

  • Listopad
  • 2018-11-14 - Kurs kuchni tajskiej: pasta curry

  • Grudzień
  • 2018-12-05 - Kurs kuchni tajskiej: ABC woka

Prowadzący:

Maciej Bartkowiak

Ekspert od kuchni azjatyckiej. W przeszłości był szefem kuchni w restauracji Why Thai. Tajniki kuchni tajskiej zgłębiał m.in. na kursach w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok. Gotował m.in. w hotelach Sheraton w Poznaniu i Melia w Hiszpanii czy poznańskiej restauracji Muga.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu