Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1900 zł za osobę | Termin: zima 2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (soboty). Każde z nich potrwa ok. 4 - 5 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 2500 zł za osobę | Termin: 16.02 – 3.03.2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2018-10-26 - Akademia CookUp: drób

    Zapraszamy na zajęcia w ramach Akademii CookUp, naszego kursu gotowania od podstaw. Tematem zajęć będzie drób. Warsztaty poprowadzi Maciej Bartkowiak. W pierwszej części zajęć poznacie: budowę histologiczną, metody rozbioru, wartości odżywcze, skład chemiczny oraz techniki przyrządzania drobiu (tj. gotowanie, pieczenie, smażenie czy duszenie). W drugiej, praktycznej części warsztatów, przygotujecie: supreme z kurczaka z marchewkowym purée na mleku kokosowym, koprem włoskim i dressingiem miodowym; pierś kaczki sous vide (58°C) ze świeżym szpinakiem, słodką papają i dressingiem cytrusowym; pierś gęsi w solance z pieczonymi warzywami okopowymi i posypką orzechową; Thai Chicken Cashew Nut Stir Fry (kurczak z orzechami nerkowca). Na warsztatach serwowane będą ciepłe napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar. Uwaga: Akademia CookUp to kurs kulinarny od podstaw składający się z 14 spotkań. Zajęcia odbywają się raz lub dwa razy w tygodniu i składają się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs kończy się egzaminem praktycznym, po którym uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu. Istnieje możliwość uczestniczenia w pojedyńczych zajęciach Akademii. Nie ma obowiązku uczestniczenia we wcześniejszych lub późniejszych warsztatach tego kursu.

    Cena: 350zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 4 godz.

    Prowadzący: Maciej Bartkowiak

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Maciej Bartkowiak

Ekspert od kuchni azjatyckiej. W przeszłości był szefem kuchni w restauracji Why Thai. Tajniki kuchni tajskiej zgłębiał m.in. na kursach w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok. Gotował m.in. w hotelach Sheraton w Poznaniu i Melia w Hiszpanii czy poznańskiej restauracji Muga.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu