Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Marzec
  • 2018-03-05 - Akademia CookUp: nabiał i jaja

    Zapraszamy Was na zajęcia w ramach 9. edycji Akademii CookUp, naszego autorskiego kursu gotowania od podstaw. Tematem zajęć będą nabiał i jaja. Warsztaty poprowadzi Dominika Krzemińska - szefowa kultowej warszawskiej restauracji Przegryź. Na zajęciach poznacie: skład, wartości odżywcze, sposoby otrzymywania i wykorzystanie produktów mlecznych tj. mleko, maślanka, serwatka, kefir, jogurt naturalny czy śmietana. Dowiecie się jakie są różnice pomiędzy jajami owsianymi, przepiórczymi, kaczymi czy gęsimi oraz do jakich potraw je wykorzystywać. Poznacie krowie i owcze sery polskie, z podziałem na krótko i długo dojrzewające oraz sery zagrodowe i zagraniczne. Na warsztatach uczestnicy pracować będą indywidualnie i pod okiem prowadzącej przygotują: perfekcyjne jajka na miękko i twardo, pikantną, marokańską shakshukę, idealne jajko po benedyktyńsku podane na brioche z wędzonym łososiem, leniwe z polskiego twarogu z palonym masłem oraz puszysty suflet serowy. Spotkanie zakończy się degustacją własnoręcznie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz rozgrzewający, zimowy napar. UWAGA! Istnieje możliwość uczestniczenia w pojedynczych zajęciach Akademii, w miarę dostępnych miejsc. Nie ma obowiązku uczestniczenia we wcześniejszych lub późniejszych zajęciach Akademii. Akademia CookUp to kurs kulinarny od podstaw składający się z 22 spotkań. Zajęcia odbywają się raz w tygodniu i składają się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs kończy się egzaminem praktycznym, po którym uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu).

    Cena: 320zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 4 godz.

    Prowadzący: Dominika Krzemińska

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Dominika Krzemińska

Szefowa warszawskiej restauracji Przegryź. W przeszłości gotowała w słynnej żoliborskiej Galerii Domova. Jest prawdziwym ekspertem od słodkości. Uwaga – jej desery uzależniają! Gotuje naturalnie i sezonowo. Prywatnie jeździ na longboardzie.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu