Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Zapraszamy Was na wyjątkowy kurs kuchni wegańskiej od podstaw. Zajęcia poprowadzi Marta Dymek, autorka popularnego wegańskiego bloga Jadłonomia, prowadzącą program Zielona Rewolucja Marty Dymek oraz autorka książek Jadłonomia Kuchnia roślinna oraz Nowa Jadłonomia. Roślinne przepisy z całego świata. Na kursie czeka Was sporo pracy i inspiracji. Poznacie popularne produkty i przyprawy wykorzystywane w kuchni roślinnej oraz dowiecie się jak je stosować w praktyce; nauczycie się przygotowywać zarówno proste i szybkie wegańskie dania na co dzień, jak i te trochę trudniejsze na specjalne okazje; a także poznacie kilka trików, patentów i sposobów na budowanie smaku w kuchni roślinnej. Po tym kursie kuchnia wegańska nie będzie miała przed Wami żadnych tajemnic, a tytuł #veganmasterchef będzie należał właśnie do Was. Kurs składa się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się przez 2 tygodnie, w poniedziałki, środy i piątki o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 3-4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Na koniec zajęć będzie odbywała się degustacja wspólnie przygotowanych dań, wraz z omówieniem ich przez Prowadzącą kurs. Na warsztatach w większości uczestnicy będą pracowali indywidualnie oraz w niektórych przypadkach w małych (2-4 os.) grupach (w sytuacji, gdy praca indywidualna nie będzie możliwa, bądź będzie utrudniała przebieg zajęć).

Cena: 2300 zł za osobę | Termin: lipiec 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2018-10-27 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe i półfrancuskie

    Zapraszamy na kolejne zajęcia cukiernicze z Jarosławem Konrady - Pastry Sous Chefem hotelu Mercure w Poznaniu. Tym razem tematem spotkania będą uwielbiane przez wszystkich ciasta drożdżowe i półfrancuskie. Po tych zajęciach żadne bułeczki, rogaliki czy placki drożdżowe nie będą dla Was trudnością i będziecie je mogli z łatwością przygotowywać dla swoich najbliższych. Zwłaszcza w długie jesienne i zimowe wieczory. Podczas warsztatów nauczycie się różnych metod wyrabiania ciasta drożdżowego i półfrancuskiego. Dowiecie się jakie są najczęstsze błędy w trakcie ich przygotowania oraz co zrobić, aby ich nie popełniać. Każdy z uczestników będzie pracował indywidualnie i pod okiem prowadzącego przygotuje 4 rodzaje wypieków. W programie: brioche, klasyczny placek drożdżowy ze śliwkami i maślaną kruszonką, skandynawskie cynamonowe kanelbullary oraz tradycyjne, poznańskie rogale marcińskie. Wszystkie samodzielnie przygotowane na zajęciach wypieki będziecie mogli zabrać ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz rozgrzewający, jesienny napar.

    Cena: 220zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 4-5 godz.

    Prowadzący: Jarosław Konrady

    Poznań
    Dalej »

Prowadzący:

Jarosław Konrady

Mistrz cukierniczy z prawie 40.letnim doświadczeniem. Pastry Sous Chef hotelu Mercure w Poznaniu. Uczestnik licznych kursów i szkoleń oraz laureat wielu konkursów cukierniczych. Ukończone profesjonalne kursy karmelarskie i czekolady pozwalają mu na rozwijanie jego pasji jaką są cukiernicze dekoracje.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu