Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Maj
  • 2018-05-25 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe

    Zapraszamy Was na zajęcia w ramach 9. edycji Akademii CookUp, naszego autorskiego kursu gotowania od podstaw. Tym razem tematem spotkania będą uwielbiane przez wszystkich ciasta drożdżowe. Po tych zajęciach żadne bułeczki, chałki czy placki drożdżowe nie będą dla Was trudnością i będziecie je mogli z łatwością przygotowywać dla swoich najbliższych. Warsztaty poprowadzi Dominika Krzemińska - słynąca z perfekcyjnych wypieków szefowa warszawskiej restauracji Przegryź. Na warsztatach rozprawimy się ze wszystkimi mitami dotyczącymi przygotowania ciasta drożdżowego. Nauczycie się różnych metod wyrabiania perfekcyjnego ciasta drożdżowego. Dowiecie się jakie są najczęstsze błędy w jego przygotowaniu oraz co zrobić, aby ich uniknąć. Prowadząca opowie Wam jak dobierać odpowiednie składniki do ciasta drożdżowego (skład, temperatura itp.). Każdy z uczestników będzie pracował indywidualnie i pod okiem prowadzącej przygotuje 4 wypieki. W programie: cynamonowe zawijańce, tradycyjna drożdżowa baba, wytrawne chałki oraz idealne pączki z nadzieniem różanym. Wszystkie, przygotowane samodzielnie na zajęciach wypieki, będziecie mogli skosztować na miejscu lub zabrać ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz wiosenny napar. Uwaga: istnieje możliwość uczestniczenia w pojedynczych zajęciach Akademii, w miarę dostępnych miejsc. Nie ma obowiązku uczestniczenia we wcześniejszych lub późniejszych zajęciach Akademii. Akademia CookUp to półroczny kurs kulinarny od podstaw składający się z 20 spotkań. Zajęcia odbywają się raz w tygodniu i składają się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs kończy się egzaminem praktycznym, po którym uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu.

    Cena: 350zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 4-5 godz.

    Prowadzący: Dominika Krzemińska

    Mokotów
    Dalej »
  • Październik
  • 2018-10-27 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe i półfrancuskie

Prowadzący:

Dominika Krzemińska

Szefowa warszawskiej restauracji Przegryź. W przeszłości gotowała w słynnej żoliborskiej Galerii Domova. Jest prawdziwym ekspertem od słodkości. Uwaga – jej desery uzależniają! Gotuje naturalnie i sezonowo. Prywatnie jeździ na longboardzie.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu