Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2017-10-23 - Pizza Party

    Zapraszamy na Pizza Party z Alfredo Boscolo oraz Leonardo Masi z kultowej Kuchni Dantego, autorami książki Kuchnia Dantego. Na warsztatach nauczycie się przygotowywania tradycyjnego, włoskiego ciasta na pizzę oraz prawdziwego sosu pomidorowego, wykorzystywanego do przygotowania pizzy. Prowadzący opowiedzą Wam jak dopierać dodatki, komponować smaki i jak w domowych warunkach przygotować dobrą pizzę. W programie 3 rodzaje tradycyjnej pizzy: pizza smażona (pieróg z mozzarellą i pomidorami w środku), pizza bianca (z mozzarellą, karczochami i szynką) oraz pizza marinara (z mozzarellą, pomidorami, czosnkiem i pietruszką). Na koniec, przygotujecie wspólnie bonet – włoski deser migdałowo-czekoladowy. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań. Na warsztatach serwowany będzie rozgrzewający jesienny napar.

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Leonardo Masi i Alfredo Boscolo

    Mokotów
    Dalej »
  • Listopad
  • 2017-11-21 - Pizza Party

Prowadzący:

Leonardo Masi i Alfredo Boscolo

Czyli kultowa Kuchnia Dantego. Właściciele stołecznej restauracji z kuchnią włoską Culiinaria. Wenecjanin i florentczyk, jeden jest doktorem polonistyki i absolwentem konserwatorium, drugi posiada doktorat z Historii Europy. Leonardo na co dzień wykłada na UKSW, a Alfredo pracuje w korporacji. Gotowania uczyli się od swoich mam.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu