Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2018-10-09 - Pasta Party

    Zapraszamy na prawdziwe, włoskie Pasta Party z Bartkiem Kieżunem, dziennikarzem kulinarnym, autorem książki Italia do zjedzenia oraz bloga Krakowski Makaroniarz. W roli głównej - samodzielne przygotowany, tradycyjny, włoski makaron. Na zajęciach - pod okiem prowadzącego - nauczycie się przygotowywać tradycyjne ciasto makaronowe oraz poznacie techniki jego wyrabiania. Poznacie różnice pomiędzy makaronem świeżym (pasta fresca) i suchym (pasta secca) oraz samodzielnie przygotujecie 4 rodzaje makaronu: tagliatelle, gnocchi, pici oraz raviolo. W programie: klasyka z Bolonii, czyli tagliatelle z ragoût bolognese, raviolo con uovo (raviolo z aksamitnym, płynnym żółtkiem, delikatną ricottą i masłem szałwiowym), pici al aglione (toskański makaron z okolic Sieny z zadziornym sosem na bazie pomidorów i czosnku) oraz gnocchi z grzybami przesmażonymi na oliwie z czosnkiem i zieloną pietruszką. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny, sezonowy napar.

    Cena: 290zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Bartek Kieżun

    Mokotów
    Dalej »
  • Listopad
  • 2018-11-13 - Włoskie gotowanie

Prowadzący:

Bartek Kieżun

Autor książki „Italia do zjedzenia” i bloga kulinarnego „Krakowski makaroniarz”. Dziennikarz kulinarny z wykształcenia antropolog kultury z zamiłowania kucharz-podróżnik. Na zabój zakochany we Włoszech, zna niemal wszystkie ich zakątki.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu