Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, wtorki lub piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 5500 zł (możliwość zapłaty w dwóch ratach) | Termin: 13 marca 2017 - 19 czerwca 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Maj
  • 2017-05-31 - CookUp na zdrowie: dieta bezglutenowa

    Zapraszamy na kolejne warsztaty dietetyczno-kulinarne, podczas których uczymy jak w prosty i łatwo dostępny sposób zmienić swoje nawyki żywieniowe na zdrowsze. Tym razem, wspólnie z Anią Jelonek, doświadczoną dietetyczką oraz Maciejem Protem, szefem kuchni Wody Ognistej (gotował m.in. w Hotelu Bristol i restauracji Belvedere), zajmiecie się kuchnią bezglutenową. Rozprawimy się z mitami o diecie bezglutenowej i odpowiemy na pytanie czy kuchnia bezglutenowa to moda, czy konieczność (alergia, celiakia). Pokażemy Wam jak nie spędzając w kuchni wielu godzin, korzystając z dobrych i sezonowych produktów - przygotować odżywcze, bezglutenowe posiłki na cały dzień. Nauczymy Was jakich zamienników używać i w jaki sposób to robić. Na zajęciach przygotujecie całodzienne menu, składające się ze: śniadania, drugiego śniadania, obiadu, podwieczorku i kolacji. Warsztaty będą podzielone na 2 części: część teoretyczną prowadzoną przez dietetyka oraz praktyczną prowadzoną przez szefa kuchni/kucharza. W programie: placuszki bananowe, jaglane ciasto kokosowo-orzechowe, tortilla z mąki migdałowej z pastą makrelową na bazie tofu z warzywami, gnocchi z cukinii i mąki ryżowej oraz kukurydzianej w sosie z płatków drożdżowych oraz chleb z komosy ryżowej z łupinami babki jajowatej z sałatką z brukwi i jabłka. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie zasiadanej kolacji. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. UWAGA! Warsztaty rozpoczynają się o godz.18.00

    Cena: 290zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Maciej Prot i Anna Jelonek

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Maciej Prot i Anna Jelonek

Maciej Prot - Szef kuchni Wody Ognistej, specjalizującej się w nowoczesnej formie potraw starej Warszawy. Anna Jelonek - dyplomowany dietetyk współpracujący z telewizją TVN.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu