Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Wrzesień
  • 2017-09-21 - CookUp na zdrowie: Kuchnia roślinna dla sportowców

    Zapraszamy na kolejne warsztaty dietetyczno – kulinarne, w ramach cyklu CookUp na zdrowie. Tym razem zajęcia poświęcone będą kuchni roślinnej w diecie sportowców. Warsztaty podzielone będą na część dietetyczną, którą poprowadzi doświadczona dietetyk – Ania Radowicka (d. Jelonek) oraz część kulinarną, którą poprowadzi Michał Lachur – szef kuchni kultowego wegańskiego Organic Bistro Corner, który w wolnym czasie biega, pływa i gra w koszykówkę. Na zajęciach dowiecie się czy dieta roślinna jest możliwa i wskazana przy uprawianiu sportów, na co należy zwracać uwagę oraz w jaki sposób się suplementować, aby dostarczać organizmowi niezbędnych makro i mikrolementów, wskazanych przy wzmożonym wysiłku fizycznym. W programie: smoothie proteinowe z czarnej fasoli z nasionami konopii i mlekiem roślinnym, wysokoproteinowa zupa z trzech soczewic, tempeh z brokułami gotowanymi na parze z komosą ryżową i prażonymi orzechami włoskimi oraz na deser - zdrowe batoniki proteinowe z masła orzechowego, ekspandowanej komosy ryżowej i czarnego sezamu, a na koniec skomponujecie pastę bezjajeczną z tofu z krakersami z 5 ziaren. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar. UWAGA! Warsztaty rozpoczynają się o godz.18.00.

    Cena: 320zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Michał Lachur i Anna Radowicka (d. Jelonek)

    Mokotów
    Dalej »
  • Październik
  • 2017-10-05 - Power Mama: EkoMama w kuchni

  • 2017-10-11 - CookUp na zdrowie: detoks po lecie

  • 2017-10-19 - ABC Kaszy: kasza owsiana, amarantus, komosa ryżowa, orkisz

Prowadzący:

Michał Lachur i Anna Radowicka (d. Jelonek)

Michał Lachur - Szef kuchni i współwłaściciel kultowego Organic Corner Food Store & Bistro na warszawskim Mokotowie. Anna Radowicka (d. Jelonek) dyplomowany dietetyk współpracujący z telewizją TVN.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu