Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Styczeń
  • 2018-01-11 - Cukrowy detoks

    Zapraszamy Was na noworoczne warsztaty z Michałem Lachurem, szefem kuchni Organic Corner Bistro, pasjonatem zdrowego odżywiania i kuchni roślinnej. Tym razem zmierzymy się z tematem eliminowania cukru w codziennej diecie. Ile razy mówiliście sobie: od jutra nie jem słodyczy lub ile razy próbowaliście ograniczyć spożycie cukru w swoim codziennym menu. Jeśli przynajmniej raz zmierzyliście się z tym wyzwaniem, wiecie, że temat nie jest łatwy i należy się do niego właściwie przygotować. W programie warsztatów 3 etapy eliminowania cukru w diecie: odstawianie białego cukru, odstawianie słodzików (słodzenie owocami), oraz odstawianie cukrów prostych. Zajęcia będą podzielone na część teoretyczną, w trakcie której poznacie założenia dietetyczne każdego z etapów oraz część praktyczną, w trakcie której przygotujecie: smoothie migdałowe z jarmużem i siemieniem lnianym, ciastka śniadaniowe z ostropestem plamistym (detoks dla wątroby), mus czekoladowy z aquafaby z masłem orzechowym i chilli, surowe brownie z orzechów włoskich z pistacjami i jagodami goji oraz amarantusowo-sezamowe kulki mocy z morwą i syropem kokosowym. Na spotkaniu serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz rozgrzewający, zimowy napar. Wszystkie, przygotowane na zajęciach słodkości, będziecie mogli zabrać ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach. UWAGA! Warsztaty zaczynają się o godz.18.

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Michał Lachur

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Michał Lachur

Szef kuchni i współwłaściciel kultowego Organic Corner Food Store & Bistro na warszawskim Mokotowie. W 2015 r. Organic Corner uzyskał tytuł Najlepszego Sklepu z Żywnością Ekologiczną w Polsce. Gotuje światowo i niebanalnie. W swojej wegańskiej kuchni łączy smaki kuchni świata z żywnością funkcjonalną tzw. super foods. Pasjonat medycyny żywienia, biegania i języka jidysz.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu