Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Wrzesień
  • 2018-09-15 - Wytrawne tarty

    Zapraszamy Was na zajęcia z wytrawnymi tartami w roli głównej. Na warsztatach królować będą sezonowe warzywa, aromatyczne zioła, przyprawy oraz oryginalne receptury z różnych stron świata. Przewodnikiem po temacie będzie Piotr Bruś Klepacki. Prowadzący opowie Wam o rodzajach wytrawnych tart, sposobach przygotowania różnego rodzaju spodów oraz nadzieniach. Na zajęciach, pracując indywidualnie oraz w małych grupach (2-4 os.) przygotujecie 4 wytrawne tarty. W programie: grzybowa quiche z włoską pancettą i rozmarynem, galette z pieczoną dynią, palonym masłem, szałwią i kozim serem, wegańska tarta z kaszy jaglanej z jasną pastą miso, tahini i szpinakiem oraz tartaletki z karmelizowaną cebulą, tymiankiem i brandy, zapiekane z serem. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie lunchu przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny, sezonowy napar.

    Cena: 290zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Piotr Bruś-Klepacki

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Piotr Bruś-Klepacki

Kucharz współpracujący z magazynem KUKBUK. Autor niezliczonej ilości przepisów oraz sesji zdjęciowych o tematyce kulinarnej. Pomaga przyszłym restauratorom przełożyć ich marzenia na rzeczywistość. Doświadczenie zdobywał w kuchniach najlepszych restauracji. Wielbiciel etnicznego jedzenia i szczerości na talerzu.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu