Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1900 zł za osobę | Termin: zima 2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (soboty). Każde z nich potrwa ok. 4 - 5 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 2500 zł za osobę | Termin: 16.02 – 3.03.2019 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2018-10-27 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe i półfrancuskie

    Zapraszamy na kolejne zajęcia cukiernicze z Jarosławem Konrady - Pastry Sous Chefem hotelu Mercure w Poznaniu. Tym razem tematem spotkania będą uwielbiane przez wszystkich ciasta drożdżowe i półfrancuskie. Po tych zajęciach żadne bułeczki, rogaliki czy placki drożdżowe nie będą dla Was trudnością i będziecie je mogli z łatwością przygotowywać dla swoich najbliższych. Zwłaszcza w długie jesienne i zimowe wieczory. Podczas warsztatów nauczycie się różnych metod wyrabiania ciasta drożdżowego i półfrancuskiego. Dowiecie się jakie są najczęstsze błędy w trakcie ich przygotowania oraz co zrobić, aby ich nie popełniać. Każdy z uczestników będzie pracował indywidualnie i pod okiem prowadzącego przygotuje 4 rodzaje wypieków. W programie: brioche, klasyczny placek drożdżowy ze śliwkami i maślaną kruszonką, skandynawskie cynamonowe kanelbullary oraz tradycyjne, poznańskie rogale marcińskie. Wszystkie samodzielnie przygotowane na zajęciach wypieki będziecie mogli zabrać ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz rozgrzewający, jesienny napar.

    Cena: 220zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 4-5 godz.

    Prowadzący: Jarosław Konrady

    Poznań
    Brak miejsc - istnieje możliwość zapisania się do listy rezerwowej.
    Dodaj do listy rezerowej »
  • Listopad
  • 2018-11-07 - Gęsina dla początkujących

  • 2018-11-24 - ABC Cukiernictwa: czekolada

Prowadzący:

Jarosław Konrady

Mistrz cukierniczy z prawie 40.letnim doświadczeniem. Pastry Sous Chef hotelu Mercure w Poznaniu. Uczestnik licznych kursów i szkoleń oraz laureat wielu konkursów cukierniczych. Ukończone profesjonalne kursy karmelarskie i czekolady pozwalają mu na rozwijanie jego pasji jaką są cukiernicze dekoracje.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu