Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, wtorki lub piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 5500 zł (możliwość zapłaty w dwóch ratach) | Termin: 13 marca 2017 - 19 czerwca 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Czerwiec
  • 2017-06-08 - Power Mama: rozszerzanie diety Malucha

    Zapraszamy na kolejne warsztaty dietetyczno – kulinarne dla mam. Tym razem tematem zajęć, będzie bardzo ważne zagadnienie rozszerzania diety Maluchów. Opowiemy Wam o tym, kiedy i jakie pokarmy stałe wprowadzać do diety Malucha. Rozwiejemy wszelkie mity i babcine porady z tym związane. Przedstawimy najnowsze dane i zalecenia dietetyczne w tym zakresie. Pokażemy Wam też jaką konsystencję powinny mieć pokarmy na różnych etapach życia Malucha - od gładkiej papki, poprzez grudkowate musy, czy zupy na pokarmach stałych kończąc. Zajęcia poprowadzi doświadczona dietetyczka Ania Jelonek, dzielna Mama małej Hani i Szymon Tomiło, nasz nadworny piekarz, kreatywny Tata małego Lucka. Na przykładzie buraka, pokażemy Wam dania, przeznaczone na różne etapy rozszerzania diety Malucha, jak również na różne pory dnia. Przekonamy Was, że dieta Malucha nie musi i nie powinna być nudna. I że nie trzeba spędzać w kuchni wielu godzin, by przygotować fajny, pełnowartościowy posiłek. Bo wierzymy, że dobre, zdrowe jedzenie ma znaczenie. Na początek aromatyczny mus z buraka i jabłka z goździkami i kardamonem, następnie koktajl z pieczonego buraka z bananem, mlekiem migdałowym i gruszką, budyń jaglany z bananem, pomarańczami z musem z buraka z cynamonem i karobem, buraczane pancakes i na koniec Dutch Baby (dla Małych) z sałatką z rukoli, buraka, jajka, fety, orzechów i gruszki (dla Rodziców). Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań, w formie zasiadanego lunchu. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz letnia lemoniada. Wszystkie, przygotowane na zajęciach potrawy, będziecie mogły zabrać ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach. UWAGA! Na zajęcia możesz zabrać swoje dzieci. Do dyspozycji Maluchów będzie kącik zabaw przygotowany przez markę Janod, przewijak oraz miejsce do karmienia Najmłodszych przygotowane przez markę Beaba.

    Cena: 280zł

    Godzina: 11:30

    Czas trwania: 3 godz.

    Prowadzący: Szymon Tomiło

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Szymon Tomiło

Z wykształcenia grafik, z zamiłowania kucharz. Pierwsze kulinarne kroki stawiał u boku babci-Rosjanki. To dzięki niej w kuchni ceni proste domowe smaki. Dziś nie wyobraża sobie śniadania bez własnego chleba. Zaraził tą pasją wielu przyjaciół i znajomych. Nawet własnego psa nazwał Pajda.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu