Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Maj
  • 2018-05-26 - Vegan Power: zdrowe słodycze

    Zapraszamy Was na kolejne, roślinne gotowanie z Eweliną Gracz w przeszłości szefową kultowej, wegańskiej restauracji Jesus w Poznaniu. Tym razem tematem spotkania będą zdrowe słodycze. Na zajęciach oprócz gotowania, dużo wiedzy o kuchni roślinnej i zdrowym odżywianiu. Poznacie tajniki wegańskiego cukiernictwa, m.in. wegańskie zamienniki składników wykorzystywanych w cukiernictwie czy sposoby na przemycanie w słodkościach zdrowych produktów itp. Na warsztatach uczestnicy będą pracowali na wysokiej jakości produktach organicznych i pracując indywidualnie oraz w małych grupach (2-4 os.) przygotują: batony kokosowe w gorzkiej czekoladzie, pikantny mus czekoladowy z czerwonej fasoli z chili, puszyste kokosowe ptasie mleczko z mango, świeżymi malinami i granatem, tort czekoladowy z konfiturą z czerwonej porzeczki i aronii oraz roślinne tiramisu. Wszystkie przygotowane przez siebie desery będziecie mogli zabrać do domu w specjalnych opakowaniach lub skosztować na miejscu. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 190zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 4 godz.

    Prowadzący: Ewelina Gracz

    Poznań
    Zapisy zamknięte
  • 2018-05-28 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe

  • Czerwiec
  • 2018-06-01 - ABC cukiernictwa: bezy

  • 2018-06-04 - ABC cukiernictwa: tort migdałowo-porzeczkowy z białą czekoladą

  • 2018-06-08 - ABC cukiernictwa: serniki

  • 2018-06-16 - Vegan Pastry Class: Tort Leśny Mech

  • 2018-06-16 - ABC Cukiernictwa: ptysie i eklery

  • 2018-06-29 - Warsztaty Le Cordon Bleu

  • Wrzesień
  • 2018-09-15 - ABC cukiernictwa: ciasto francuskie

  • Październik
  • 2018-10-27 - ABC Cukiernictwa: ciasta drożdżowe i półfrancuskie

Prowadzący:

Ewelina Gracz

W przeszłości szefowa kultowej, roślinnej restauracji Jesus w Poznaniu. Od najmłodszych lat weganka powiązana z naturą, lasem i dzikimi roślinami jadalnymi. Beztroskie dzieciństwo spędziła biegając po lasach i łąkach Krainy 100 Jezior, co zdeterminowało sposób w jaki gotuje. Sięga wyłącznie po produkty sezonowe i lokalne, w kuchni wykorzystuje zapomniane warzywa i chwasty.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu