Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2017-10-20 - CookUp for chefs: kuchnia koreańska

    Zapraszamy na warsztaty kulinarne dla profesjonalnych kucharzy organizowane we współpracy z Eurochef.pl. Zajęcia poprowadzi Woo Soon Deok - pochodząca z Korei Mistrzyni Kulinarna, laureatka nagrody UNESCO w dziedzinie Gastronomii, zdobywczyni Grand Prix w Pierwszym Konkursie Sunchang Gochujang w Korei. To jedyna taka okazja by pogotować ze światowej klasy autorytetem w dziedzinie kuchni azjatyckiej. Woo Soon Deok przyjeżdża do Polski na zaproszenie Koreańskiego Centrum Kultury. Podczas warsztatów uczestnicy - pod okiem prowadzącej - przygotują tradycyjny, koreański Bibmbap. Czas trwania zajęć to ok. 2 godziny. Nie jest wymagana znajomość języka obcego. Na zajęciach będzie obecny tłumacz. UWAGA: Zajęcia rozpoczynają się o godzinie 14:00.

    Cena: 150zł

    Godzina: 14:00

    Czas trwania: ok 2 godz.

    Prowadzący: WOO SOON DEOK

    Mokotów
    Zapisy zamknięte
  • Listopad
  • 2017-11-13 - CookUp for Chefs: Adam Chrząstowski

Prowadzący:

WOO SOON DEOK

Pochodząca z Korei Mistrzyni Kulinarna, laureatka nagrody UNESCO w dziedzinie Gastronomii, zdobywczyni Grand Prix w Pierwszym Konkursie Sunchang Gochujang w Korei.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu