Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2017-10-24 - Dziczyzna dla początkujących

    Zapraszamy na jesienną edycję warsztatów Mięsolubni poświęconą dziczyźnie. Zajęcia poprowadzi doświadczony szef kuchni – Łukasz Konik, który opowie Wam m. in. o rodzajach dziczyzny, sposobach jej przygotowania w warunkach domowych, technikach obróbki (smażenie, pieczenie, gotowanie), przyprawach i najlepszych dodatkach, jak również o tym, gdzie kupować dobrej jakości dziczyznę oraz na co zwracać uwagę kupując. Na zajęciach uczestnicy będą pracowali indywidualnie i przygotują 4 dania z dziczyzny. W programie: comber z królika z wątróbką, boczkiem i pęczotto z jabłkiem, burger z sarny z serem korycińskim, czarnuszką, serwowany w czarnej bułce, pasztet z jelenia z borowikami i galaretką żurawinową oraz mini kiełbaski z dziczyzny z sosem jalapeño i wędzonej śliwki. Spotkanie zakończy się degustacją przygotowanych na zajęciach dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny, rozgrzewający napar.

    Cena: 350zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 4 godz.

    Prowadzący: Łukasz Konik

    Mokotów
    Dalej »
  • Listopad
  • 2017-11-13 - CookUp for Chefs: Adam Chrząstowski

Prowadzący:

Łukasz Konik

Szef gastronomii Uzdrowiska Konstancin-Zdrój, absolwent Wyższej Szkoły Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Współpracuje z Instytutem Chemii i Fizyki PAN w Warszawie. W 2009 r. Fundacja Klubu Szefów Kuchni przyjęła Łukasza jako najmłodszego Szefa kuchni do swego grona. Jego pasją jest kuchnia molekularna.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu