Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Luty
  • 2018-02-27 - No Waste Food, czyli jak gotować aby nie marnować

    Zapraszamy Was na premierowe warsztaty poświęcone ekonomii kulinarnej. Będzie o tym jak gotować szybko, smacznie i zdrowo, minimalizując straty podczas gotowania i nie marnując jedzenia. Zajęcia poprowadzi Jagna Niedzielska - Szefowa kuchni grupy kulinarnej - Tygiel. Na warsztatach nauczycie się jak przechowywać żywność: co mrozić, jak mrozić i w czym przechowywać jedzenie. Dowiecie się jak czytać daty ważności i przydatności produktów spożywczych. Prowadząca opowie Wam także jak planować zakupy oraz przygotowywanie posiłków. Nauczycie się też jak minimalizować straty podczas gotowania oraz jak wykorzystywać resztki z gotowania i co rzeczywiście nadaje się do wyrzucenia. W programie: chrupki ze skórek z batatów, z krewetkami, pastą z mango i malinami, podlane esencją ze skorupek z krewetek, zupa pomidorowo-chlebowa z kimchi, stek dla rzeźników z keczupem z przejrzałych bananów, pieczona piana z jabłka oraz ocet winny z ogryzek i skórek jabłka do zabrania do domu. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na zajęciach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz zimowy, rozgrzewający napar.

    Cena: 260zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Jagna Niedzielska

    Mokotów
    Dalej »
  • Marzec
  • 2018-03-08 - Power Mama: No Waste Food, czyli jak gotować, aby nie marnować

Prowadzący:

Jagna Niedzielska

Szefowa kuchni grupy kulinarnej Tygiel. Doradca kulinarny - pomaga w powstawaniu restauracji i poprawia funkcjonowanie już istniejących. Uzależniona od aktywności fizycznej. Uwielbia gdy w daniach mieszają się smaki, faktury i kolory, dlatego wybrała i specjalizuje się w kuchni hawajskiej, gdzie tradycyjne, rajskie przepisy łączą między innymi smaki Japonii, Chin, Tajlandii, Filipin, czy Portugalii. Propaguję kuchnię No Waste Food- uczy jak gotować, by nie marnować.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu