Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Maj
  • 2018-05-10 - Let\\\\\\\'s CookUp: dumplings

    Instead of looking for another restaurant, where you can try traditional Polish cuisine, pop in to CookUp and prepare them by yourself under the eye of a Chef. In the first class we will teach You how to prepare the perfect dumplings. The course will be lead by Marek Kropielnicki, who worked as Sous Chef in SENSES restaurant (ordered with 1 Michelin star). You will work individually or in small (2-4 persons) groups and prepare 3 different types of dumplings. In programme: traditional dumplings’ dough, Russian dumplings with Polish quark, dumplings with spinach and feta cheese filling and sweet dumplings with seasonal fruits. The meeting is going to end up with a degustation of your prepared dishes in form of a lunch with a glass of wine. In the workshop, there will be served warm and cold beverages (coffee, tea, water). ATTENTION! The lessons will be held in English.

    Cena: 170zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: 1,5-2 h

    Prowadzący: Marek Kropielnicki

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Marek Kropielnicki

Szef kuchni restauracji Do Bo Do na ul. Foksal w Warszawie. Doświadczenie w Polsce zdobywał pracując m.in. w Restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin), jako chef kuchni w Restauracji Dwie Trzecie mediterranean fusion oraz jako sous chef w Restauracji Zest by Kibart. Urodzony w Anglii Marco inspiruje się kuchnią z różnych stron świata (w szczególności z Włoch, nieszablonową kuchnią Wysp Brytyjskich oraz kuchnią azjatycką). Zachwyca się i delektuje naturalnymi smakami bogatej przyrody oraz nowoczesnym gotowaniem.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu