Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Maj
  • 2018-05-25 - Surf and Turf

    Zapraszamy Was na kolejne warsztaty z Surf and Turf, czyli łączenia mięsa z rybami i owocami morza. Zajęcia poprowadzi Piotr Swoboda - szef kuchni MOSiR Poranki i Wieczory. Prowadzący przybliży Wam skąd wywodzi się ten sposób komponowania dań oraz jaka jest jego historia. Na warsztatach nauczycie się przygotowywania, krojenia i doprawiania mięs oraz czyszczenia i przygotowywania owoców morza. Każdy z uczestników pracować będzie indywidualnie i przygotuje 4 dania: wołowinę tataki w pistacjowej kruszonce z przegrzebkami i sosem ponzu, tatara z krzyżowej i tuńczyka z pieprzem Togarashi podane na chrupiącej grzance z wasabi, makaron linguine z chorizo i pomidorkami koktajlowymi w kremowym sosie bisque oraz Rib Eye Steak z krewetkami w maślano-winnej emulsji z kolendrowym chimichurri. Warsztaty zakończą się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowy, aromatyczny napar.

    Cena: 350zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 4 godz.

    Prowadzący: Piotr Swoboda

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-05-28 - Surf and Turf

Prowadzący:

Piotr Swoboda

Szef kuchni MOSiR Poranki i Wieczory w Warszawie, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w restauracjach Bird, Lantana Café, The Providores and Tapa Room w Londynie. Prywatnie miłośnik terrarystyki i podróży.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu