Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2018-10-05 - Surf and turf

    Zapraszamy na warsztaty poświęcone surf and turf, czyli komponowaniu potraw na bazie ryb i owoców morza oraz mięsa. Zajęcia poprowadzi Michał Kępiński, doświadczony szef kuchni, który odbywał staże m.in. w Koks (1 gwiazdka Michelin, Wyspy Owcze) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo). Na warsztatach dowiecie się czym jest surf and turf, skąd pochodzi oraz jaka jest historia i tradycja oraz zasady łączenia owoców morza z owocami lądu. Nauczycie się m. in. czyszczenia, obierania, doprawiania owoców morza oraz krojenia, przygotowywania i doprawiania mięsa. Każdy uczestnik będzie pracował indywidualnie i przygotuje 4 potrawy. W programie: tatar z rostbefu wołowego doprawiony rybnym garum z marynowanymi grzybami i ikrą cepelina, szaszłyki z krewetek, boczku i kolorowych papryk z kolendrowym majonezem i domową focaccią, smażony filet z pstrąga z kiełbasą myśliwską, pomidorami koktajlowymi i kremowym purée ziemniaczanym oraz policzki wieprzowe w Panko z własnym sosem ostrygowym i sałatką coleslaw z zielonym pieprzem. Warsztaty zakończą się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowy, aromatyczny napar.

    Cena: 320zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Michał Kępiński

    Mokotów
    Dalej »
  • Listopad
  • 2018-11-22 - Surf and Turf

Prowadzący:

Michał Kępiński

Doświadczony szef kuchni. Odbywał staże m.in. w KOKS (1 gwiazdka Michelin, Wyspy Owcze) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo). Miłośnik i znawca fermentacji. Od kilku lat wydaje kolacje degustacyjne na Łotwie, których tematem jest fermentacja i dzikie rośliny jadalne.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu