Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2018-10-10 - Kuchnia żydowska

    Zapraszamy Was na premierowe warsztaty kuchni żydowskiej. Zajęcia poprowadzi Bartek Kieżun, autor książki Italia do zjedzenia oraz bloga Krakowski Makaroniarz, z wykształcenia antropolog kultury, który od lat eksploruje kuchnie żydowskie krajów Basenu Morza Sródziemnego oraz krakowskiego Kazimierza, gdzie przez lata mieszkał i pracował. Na warsztatach, pracując indywidualnie oraz w małych grupach (2-4 os.) nauczycie się przygotowywać tradycyjne dania kuchni żydowskiej. W programie: klasyczna, szabatowa chałka, pasztet z gęsich wątróbek z dodatkiem wisniówki, gęsi pipek po galicyjsku (na gęsich żołądkach i cebuli) oraz Hamantasze z nadzieniem na bazie pomarańczy i suszonych śliwek. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na zajęciach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz aromatyczny, sezonowy napar.

    Cena: 295zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Bartek Kieżun

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Bartek Kieżun

Autor książki „Italia do zjedzenia” i bloga kulinarnego „Krakowski makaroniarz”. Dziennikarz kulinarny z wykształcenia antropolog kultury z zamiłowania kucharz-podróżnik. Na zabój zakochany we Włoszech, zna niemal wszystkie ich zakątki.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu