Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Styczeń
  • 2018-01-26 - Tajlandia od kuchni

    Zapraszamy na kolejne, aromatyczne i pełne smaków warsztaty kuchni tajskiej z Maciejem Bartkowiakiem, szefem kuchni i współtwórcą menu kultowej restauracji Why Thai. Na zajęciach prowadzący opowie Wam o zasadach komponowania dań, tradycyjnych produktach i przyprawach wykorzystywanych w kuchni tajskiej, a także: gdzie w Polsce kupować produkty do gotowania tajskich potraw oraz na co zwracać uwagę kupując. Pod okiem Macieja Bartkowiaka przygotujecie: Yam Voon San (sałatkę z makaronem sojowym, chili, limonką i krewetkami), Pha Pla Salmon (lekko grillowanego łososia z trawą cytrynową, kolendrą oraz sosem tamaryndowym), Kaeng Phed-Ped Yang (czerwone curry z kaczką przygotowane na bazie własnej pasty curry, bazylii tajskiej i ananasa) oraz Sa Koo Piek Lam Yai (tapiokę gotowaną z liśćmi Pandanu z owocami Longman). Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar.

    Cena: 220zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Maciej Bartkowiak

    Poznań
    Dalej »
  • Luty
  • 2018-02-14 - Tajskie Walentynki

  • 2018-02-15 - Tajskie Walentynki

Prowadzący:

Maciej Bartkowiak

Szef kuchni restauracji Why Thai. Tajniki kuchni tajskiej zgłębiał na kursach m.in. w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok. Gotował m.in. w hotelach Sheraton w Poznaniu i Melia w Hiszpanii czy poznańskiej restauracji Muga.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu