Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Czerwiec
  • 2018-06-12 - Tajlandia od kuchni

    Zapraszamy na kolejne, aromatyczne i pełne smaków warsztaty kuchni tajskiej z Thanawatem Na Nagara, charyzmatycznym szefem kuchni restauracji Basil & Lime, uhonorowanej certyfikatem Thai Select przyznawanym przez rząd Tajlandii. Na zajęciach prowadzący opowie Wam o zasadach komponowania dań, tradycyjnych produktach i przyprawach wykorzystywanych w kuchni tajskiej, a także: gdzie w Polsce kupować produkty do gotowania tajskich potraw oraz na co zwracać uwagę kupując. Na zajęciach uczestnicy będą pracowali indywidualnie oraz w małych grupach (2-4 os.) i pod okiem prowadzącego przygotują sezonową, tajską kolację składającą się z: przystawki, pierwszego dania, drugiego dania oraz deseru. W programie: Yum Woon Sen Talae (sałatka z owocami morza i makaronem sojowym), Taeng Gwaa Yadsai (zupa z faszerowanym ogórkiem w bulionie warzywnym), Chu Chee Salmon (grillowany stek z łososia w czerwonym curry Chu Chee, z warzywami sezonowymi z woka, podawany z tajskim ryżem jaśminowym) oraz na deser: Kao Naew Mamoung (kleisty ryż z mango). Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. UWAGA! Zajęcia prowadzone są w języku angielskim.

    Cena: 290zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Thanawat Na Nagara

    Mokotów
    Brak miejsc - istnieje możliwość zapisania się do listy rezerwowej.
    Dodaj do listy rezerowej »
  • 2018-06-20 - Tajlandia od kuchni - ABC Woka

  • Wrzesień
  • 2018-09-12 - Kurs kuchni tajskiej: sałatki i przystawki

  • Październik
  • 2018-10-10 - Kurs kuchni tajskiej: zupy i przystawki II

  • Listopad
  • 2018-11-14 - Kurs kuchni tajskiej: pasta curry

  • Grudzień
  • 2018-12-05 - Kurs kuchni tajskiej: ABC woka

Prowadzący:

Thanawat Na Nagara

Rodowity Taj, szef kuchni restauracji BASIL & LIME, znany jako szef Big. Może się pochwalić ponad 20-letnim doświadczeniem jako szef kuchni, a także jako trener kuchni tajskiej zarówno w Polsce, jak i za granicą.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu