Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Czerwiec
  • 2018-06-11 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

    Zapraszamy na zajęcia w cyklu poświęconego daniom mięsnym. Tym razem w roli głównej wołowina. Tematem spotkania będzie wołowina. Warsztaty poprowadzi Piotr Swoboda - szef kuchni WINSKY Wine\\\'n\\\'Whisky Bar w Warszawie. Na zajęciach poznacie poszczególne części mięsa wołowego oraz dowiecie się jak je przygotowywać. Poznacie różne rodzaje wołowiny oraz podstawowe techniki jej przygotowywania. Dowiecie się gdzie kupować dobrej jakości wołowinę i na co zwracać uwagę kupując. Nauczycie się kroić, doprawiać, marynować, smażyć, piec i grillować. W programie prawdziwe klasyki: siekany tatar wołowy z domowymi piklami, podwędzanym żółtkiem i opalanym pomidorem, burger wołowy z konfiturą z czerwonej cebuli, rukolą i pieczonym kozim serem, stek z antrykotu z klasycznym sosem pieprzowym oraz tradycyjne Boeuf Bourguignon. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. UWAGA! Warsztaty rozpoczynają się o godz.18.00.

    Cena: 350zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Piotr Swoboda

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-06-15 - Ryby dla początkujących

  • 2018-06-18 - Kaczka dla początkujących

  • 2018-06-25 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • 2018-06-25 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • Lipiec
  • 2018-07-10 - Grill Time: Wołowina, jagnięcina i wieprzowina

Prowadzący:

Piotr Swoboda

Szef kuchni WINSKY Wine\'n\'Whisky Bar w Warszawie, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w restauracjach Bird, Lantana Café, The Providores and Tapa Room w Londynie. Prywatnie miłośnik terrarystyki i podróży.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu