Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Sierpień
  • 2017-08-30 - CookUp na grillu: burgery

    Zapraszamy Was na letnią edycję jednych z Waszych ulubionych warsztatów – burgery na grillu. Zajęcia poprowadzi nasz burgerowy ekspert Jerzy Nogal. Warsztaty rozpoczniecie od samodzielnego przygotowania i wypieczenia tradycyjnej, słodkiej bułki burgerowej. Następne przygotujecie: klasycznego burgera z sezonowanej wołowiny rasy Angus Hereford z serem mimolette i samodzielnie przygotowanymi dodatkami: ketchupem, majonezem, chutneyem z czerwonej cebuli oraz grillowanym pomidorem i ziemniakami; burgera jagnięco-wołowego z grillowanym oscypkiem, gruszką i batatami oraz samodzielnie przygotowanymi: sosem chimichuri i konfiturą z żurawiny oraz burgera z antrykotu wołowego z bekonem, grillowaną kolbą kukurydzy, serem halloumi oraz samodzielnie przygotowanym chutneyem z mango. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie letniej kolacji przy lampce wina na świeżym powietrzu (w miarę możliwości pogodowych). Przygotowane na warsztatach dania, będziecie też mogli zabrać ze sobą do domu, w specjalnie przygotowanych opakowaniach. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. UWAGA! Zajęcia w miarę możliwości pogodowych będą częściowo odbywały się na świeżym powietrzu (grillowanie, kolacja).

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Jerzy Nogal

    Mokotów
    Dalej »
  • Wrzesień
  • 2017-09-06 - Burgery dla początkujących

  • 2017-09-12 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-09-19 - Mięsolubni: ABC kaczki

  • 2017-09-23 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • Październik
  • 2017-10-03 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-10-18 - Burgerownia: poziom podstawowy

  • 2017-10-18 - Mięsolubni: steki

  • 2017-10-24 - Dziczyzna dla początkujących

  • 2017-10-30 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • Listopad
  • 2017-11-07 - Gęsina dla początkujących

  • 2017-11-21 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-11-27 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

Prowadzący:

Jerzy Nogal

Na co dzień kucharz w Pytaniu na śniadanie w TVP2. W przeszłości pracował m.in. w kultowych restauracjach w Warszawie w tym w Mjodzie, (Burger) Kitchen, Czarna.Bar i Qchni Artstycznej. Chłopak z sąsiedztwa co zakupy robi na targu, bo oprócz jakości produktów ceni sobie pogaduchy ze sprzedawcami. Często jeździ na podkarpacką wieś, gdzie uprawia grykę i żyto na własne i przyjaciół potrzeby. Tam też czasem piecze chleb w piecu chlebowym. Kobiety ze wsi jak się dowiedziały że warszawiak piecze chleb na wsi, same zaczęły od czasu do czasu wypiekać dla siebie.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu