Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2017-10-20 - Akademia: Wołowina

    Zapraszamy na zajęcia w ramach Akademii CookUp — naszego autorskiego kursu gotowania od podstaw. Tematem zajęć będzie wołowina. Warsztaty poprowadzi Sandra Kotowicz, która zdobywała doświadczenie w restauracjach odznaczonych gwiazdkami Michelin w Kopenhadze, Belgii, Londynie oraz Hiszpanii. W pierwszej części zajęć poznają budowę histologiczną wołowiny, jej skład i wartości odżywcze, sposoby podziału tuszy na elementy kulinarne i gastronomiczne, a także techniki przyrządzania potraw z wołowiny tj. gotowanie, smażenie, duszenie czy pieczenie. W części praktycznej uczestnicy przygotują: carpaccio wołowe z parmezanem, steka na 3 sposoby: w sosie Worcester, sous vide z pomidorowym concasse, marynowanego z miodem i rozmarynem, pieczony antrykot wołowy z sosem béarnaise oraz burgera wołowego z groszkiem cukrowym i kozim serem. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar. Uwaga: istnieje możliwość uczestniczenia w pojedynczych zajęciach Akademii, w miarę dostępnych miejsc. Nie ma obowiązku uczestniczenia we wcześniejszych lub późniejszych zajęciach Akademii. Akademia CookUp to półroczny kurs kulinarny od podstaw składający się z 20 spotkań. Zajęcia odbywają się raz w tygodniu i składają się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs kończy się egzaminem praktycznym, po którym uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu.

    Cena: 340zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 4 godz.

    Prowadzący: Sandra Kotowicz

    Mokotów
    Zapisy zamknięte
  • 2017-10-24 - Dziczyzna dla początkujących

  • 2017-10-30 - Mięsolubni: steki z Sebastianem Olmą

  • Listopad
  • 2017-11-07 - Gęsina dla początkujących

  • 2017-11-09 - Gęsina dla początkujących

  • 2017-11-13 - CookUp for Chefs: Adam Chrząstowski

  • 2017-11-16 - Surf and Turf

  • 2017-11-21 - Mięsolubni: Wołowina dla początkujących

  • 2017-11-27 - Mięsolubni: wołowina dla początkujących

  • Styczeń
  • 2018-01-26 - Surf and Turf

Prowadzący:

Sandra Kotowicz

Finalistka programu Top Chef (2.miejsce), pracowała m. in. w AoC (2 gwiazdki Michelin) oraz Geranium (The World\'s 50 Best Restaurants) w Kopenhadze, Lepicerie du Cirque (1 gwiazdka Michelin) oraz Centpourcent (1 gwiazdka Michelin) w Belgii,w Angler oraz Petrus (gwiazdkowej restauracji Gordona Ramseya) w Londynie, odbyła też staż w El Celler de Can Roca (w 2015 r. uznana za najlepszą restauracje na świecie).

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu