Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Sierpień
  • 2017-08-31 - CookUp na grillu: ABC krewetek

    Zapraszamy na wiosenną, grillową edycję jednych z Waszych ulubionych warsztatów z krewetkami w roli głównej. Zajęcia poprowadzi Piotr Bruś Klepacki – nadworny kucharz magazynu Kukbuk. Prowadzący nauczy Was m. in. czyszczenia, obierania, doprawiania oraz marynowania i grillowania krewetek. Na zajęciach uczestnicy będą pracować indywidualnie i przygotują 4 potrawy z krewetek na grillu. W programie: grillowane krewetki tandoori z raitą i ryżem szafranowym, sycylijska caponata z karczochami i krewetkami grillowanymi z rozmarynem, pikantne grillowane krewetki z koprem włoskim i pomarańczami oraz taco z kukurydzianej tortilli z grillowanymi krewetkami marynowanymi w papryce chipotle i kuminie. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie wiosennej kolacji przy lampce wina na świeżym powietrzu (w miarę możliwości pogodowych). Przygotowane na warsztatach dania, będziecie też mogli zabrać ze sobą do domu, w specjalnie przygotowanych opakowaniach. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz wiosenna lemoniada. UWAGA! Zajęcia w miarę możliwości pogodowych będą częściowo odbywały się na świeżym powietrzu (grillowanie, kolacja).

    Cena: 290zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Piotr Bruś-Klepacki

    Mokotów
    Dalej »
  • Październik
  • 2017-10-20 - ABC krewetek

Prowadzący:

Piotr Bruś-Klepacki

Kucharz współpracujący z magazynem KUKBUK. Autor niezliczonej ilości przepisów oraz sesji zdjęciowych o tematyce kulinarnej. Pomaga przyszłym restauratorom przełożyć ich marzenia na rzeczywistość. Doświadczenie zdobywał w kuchniach najlepszych restauracji. Wielbiciel etnicznego jedzenia i szczerości na talerzu.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu