Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2017-10-20 - ABC krewetek

    Zapraszamy na warsztaty z krewetkami w roli głównej. Na zajęciach dowiecie się jak wyglądają hodowle krewetek, z jakiego miejsca na świecie krewetki są najlepsze, gdzie je kupować i na co zwracać uwagę kupując, jak przygotować krewetki do gotowania: jak czyścić i obierać oraz jak przygotowywać z nich pyszne dania. Na warsztatach nauczycie się przygotowywać: delikatne, lekko różowe masło krewetkowe, które zabierzecie do domu w ładnych słoiczkach, perfekcyjne, aromatyczne krewetki z białym winem i masłem, krewetki sous vide, zamarynowane w paście harissa, z których przygotujecie tzw. kanapkę po boy z Louisiany, orzeźwiające ceviche z krewetek i awokado, zupę tom kha gai z krewetkami oraz na deser wytrawny koktajl krewetkowy z grillowanym ananasem i kolendrą.

    Cena: 290zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godziny

    Prowadzący: Piotr Bruś-Klepacki

    Mokotów
    Zapisy zamknięte

Prowadzący:

Piotr Bruś-Klepacki

Kucharz współpracujący z magazynem KUKBUK. Autor niezliczonej ilości przepisów oraz sesji zdjęciowych o tematyce kulinarnej. Pomaga przyszłym restauratorom przełożyć ich marzenia na rzeczywistość. Doświadczenie zdobywał w kuchniach najlepszych restauracji. Wielbiciel etnicznego jedzenia i szczerości na talerzu.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu