Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Lipiec
  • 2018-07-10 - Grill Time: Wołowina, jagnięcina i wieprzowina

    Zapraszamy na wakacyjne grillowanie z Piotrem Swobodą - doświadczonym szefem kuchni WINSKY Wine n Whisky Bar w Warszawie. Tematem spotkania będą modne, letnie, mięsne dania. W roli głównej: wołowina, jagnięcina i wieprzowina. Na warsztatach dowiecie się jak odpowiednio przygotować różne rodzaje mięsa do grillowania, w jaki sposób je marynować, jak dobierać dodatki oraz w jaki sposób je grillować. Dowiecie się także w jak sprawdzać jakość mięsa, gdzie kupować dobrej jakości jagnięcinę, wołowinę i wieprzowinę oraz na co zwracać uwagę kupując. Następnie, pracując samodzielnie lub w małych grupach (2-4 os.) przygotujecie: kofty jagnięce z dipem jogurtowo-miętowym, sekundowe steki z biodrówki z pomarańczą i tymiankiem, żeberka wieprzowe w śliwkowej glazurze z grillowaną bagietką oraz burger wołowy z serem mimolette, piklami i karmelizowana cebulką. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie letniej kolacji przy lampce wina na świeżym powietrzu (w miarę możliwości pogodowych). Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. UWAGA! Zajęcia w miarę możliwości pogodowych będą częściowo odbywały się na świeżym powietrzu (grillowanie, kolacja).

    Cena: 340zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 4-5 godz.

    Prowadzący: Piotr Swoboda

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-07-12 - Grill Time: Ryby i owoce morza

  • 2018-07-17 - Grill Time: street food

  • 2018-07-19 - Grill Time: kuchnia wegańska

  • 2018-07-26 - Grill Time: krewetki

Prowadzący:

Piotr Swoboda

Szef kuchni WINSKY Wine\'n\'Whisky Bar w Warszawie, który doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. w restauracjach Bird, Lantana Café, The Providores and Tapa Room w Londynie. Prywatnie miłośnik terrarystyki i podróży.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu