Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, wtorki lub piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 5500 zł (możliwość zapłaty w dwóch ratach) | Termin: 13 marca 2017 - 19 czerwca 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Maj
  • 2017-05-27 - CookUp na grillu: ryby i owoce morza

    Zapraszamy na wiosenną, grillową edycję jednych z Waszych ulubionych warsztatów z rybami i owocami morza w roli głównej. Zajęcia poprowadzi Marek Kopielnicki, Sous Chef Restauracji Senses w Warszawie. Na warsztatach nauczycie się m. in. czyszczenia, obierania, doprawiania owoców morza oraz czyszczenia, filetowania, porcjowania i doprawiania ryb, jak również ich odpowiedniego grillowania. Tym razem w roli głównej: okoń morski, krewetki, tuńczyk i homar. Na zajęciach uczestnicy będą pracować indywidualnie i przygotują 4 potrawy z ryb i owoców morza na grillu. W programie: okoń morski z cykorią i pomarańczami, szaszłyk z krewetek na trawie cytrynowej, burger z tuńczyka z sosem maltańskim, imbirem i wasabi oraz pół homara w cydrze z truskawkami i chrzanem. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie wiosennej kolacji przy lampce wina na świeżym powietrzu (w miarę możliwości pogodowych). Przygotowane na warsztatach dania, będziecie też mogli zabrać ze sobą do domu, w specjalnie przygotowanych opakowaniach. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz wiosenna lemoniada. UWAGA! Zajęcia w miarę możliwości pogodowych będą częściowo odbywały się na świeżym powietrzu (grillowanie, kolacja).

    Cena: 350zł

    Godzina: 16:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Marek Kropielnicki

    Mokotów
    Dalej »
  • Czerwiec
  • 2017-06-01 - Parillada, czyli meksykański grill

  • 2017-06-09 - CookUp na grillu: ABC krewetek

  • 2017-06-23 - CookUp na grillu: ryby i owoce morza

  • 2017-06-24 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • Lipiec
  • 2017-07-12 - CookUp na grillu: Fiesta Mexicana

  • 2017-07-13 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-07-18 - CookUp na grillu: burgery

  • 2017-07-20 - CookUp na grillu: wegański grill

  • Sierpień
  • 2017-08-30 - CookUp na grillu: burgery

  • 2017-08-31 - CookUp na grillu: ABC krewetek

Prowadzący:

Marek Kropielnicki

Doświadczenie w Polsce zdobywał pracując m.in. w Restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin), jako chef kuchni w Restauracji Dwie Trzecie mediterranean fusion oraz jako sous chef w Restauracji Zest by Kibart. Urodzony w Anglii Marco inspiruje się kuchnią z różnych stron świata (w szczególności z Włoch, nieszablonową kuchnią Wysp Brytyjskich oraz kuchnią azjatycką). Zachwyca się i delektuje naturalnymi smakami bogatej przyrody oraz nowoczesnym gotowaniem.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu