Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

    Czerwiec
  • 2017-06-24 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

    Zapraszamy na kultowe warsztaty ze stekami w roli głównej, tym razem w letniej, grillowej odsłonie. Na zajęciach, prowadzący - Sebastian Olma, szef kuchni restauracji Sketch w Teatrze Wielkim i zwycięzca 2.edycji programu Top Chef – nauczy Was przygotowywania steków idealnych na grillu. Dowiecie się jakiego rodzaju mięso wybierać na steki – gdzie je kupować i na co zwracać uwagę kupując. Nauczycie się przygotowywać i grillować steki - poznacie różne stopnie wysmażenia oraz metody sprawdzania stopnia wysmażenia mięsa. Nauczycie się różnych sposobów ich marynowania oraz poznacie zasady przyprawiania steków. Dowiecie się także czym jest sezonowanie i dlaczego się to robi. Na warsztatach uczestnicy będą pracowali indywidualnie i przygotują 4 steki. W programie: antrykot z sałatą, parmezanem i kremem balsamicznym, polędwica wołowa z sosem pieprzowym i grzankami, rostbef z salsą z mango, ananasa i chilli oraz stek bavette z salsą pomidorową i sałatą rzymską. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie letniej kolacji przy lampce wina na świeżym powietrzu (w miarę możliwości pogodowych). Przygotowane na warsztatach dania, będziecie też mogli zabrać ze sobą do domu, w specjalnie przygotowanych opakowaniach. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. UWAGA! Zajęcia w miarę możliwości pogodowych będą częściowo odbywały się na świeżym powietrzu (grillowanie, kolacja).

    Cena: 350zł

    Godzina: 16:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Sebastian Olma

    Mokotów
    Zapisy zamknięte
  • Lipiec
  • 2017-07-12 - CookUp na grillu: Fiesta Mexicana

  • 2017-07-13 - CookUp na grillu: steki z Sebastianem Olmą

  • 2017-07-18 - CookUp na grillu: burgery

  • 2017-07-20 - CookUp na grillu: wegański grill

  • Sierpień
  • 2017-08-30 - CookUp na grillu: burgery

  • 2017-08-31 - CookUp na grillu: ABC krewetek

Prowadzący:

Sebastian Olma

Szef kuchni Restauracji Sketch w Teatrze Wielkim. Zwycięzca II edycji programu Top Chef. Wcześniej szef kuchni w Cafe Zielony Niedźwiedź w Warszawie (Knajpa Roku 2015 wg. Gazety Wyborczej) oraz w Restauracji Wilcza 50. Doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. u tak znanych szefów kuchni jak Gordon Ramsay i Tom Aikens - w którego słynnej londyńskiej restauracji miał okazję pracować.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu