Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Czerwiec
  • 2018-06-08 - Ryby i owoce morza: makrela, krewetki, mule, flądra

    Zapraszamy Was na warsztaty z ryb i owoców morza, które poprowadzi Michał Kępiński, szef kuchni Bistro Przystanek Powiśle. Tym razem w roli głównej: makrela, mule, krewetki, oraz flądra. Na warsztatach nauczycie się filetować, czyścić, obierać, porcjować oraz doprawiać ryby i owoce morza. Poznacie różne sposoby i metody obróbki tj. gotowanie czy smażenie. Prowadzący opowie Wam też, gdzie najlepiej kupować dobrej jakości ryby i owoce morza oraz na co zwracać uwagę kupując. Dowiecie się również, jak działać zgodnie z zasadami zero waste, czyli jak gotować, aby nie marnować. Na warsztatach pracować będziecie indywidualnie lub w małych (2-4 os.) grupach i przygotujecie: smażoną makrelę (nauka filetowania ryby) z majonezem z palonym sianem i salsą z kiszonych ogórków, szaszłyki z wędzonych krewetek z pomidorami i czosnkiem niedźwiedzim, mule w kwasie chlebowym z grzybami i pietruszką, flądrę w panko z sałatką coleslaw z kaparami z mlecza i zielonym pieprzem oraz zupę rybną z odpadów z filetowania makreli oraz flądry z makaronem z daikon, groszkiem cukrowym i aromatycznym lubczykiem. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 320zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 4 godz.

    Prowadzący: Michał Kępiński

    Mokotów
    Dalej »
  • 2018-06-15 - Ryby dla początkujących

  • Lipiec
  • 2018-07-12 - Grill Time: Ryby i owoce morza

Prowadzący:

Michał Kępiński

Doświadczony szef kuchni. Odbywał staże m.in. w KOKS (1 gwiazdka Michelin, Wyspy Owcze) czy Maaemo (3 gwiazdki Michelin, Oslo). Miłośnik i znawca fermentacji. Od kilku lat wydaje kolacje degustacyjne na Łotwie, których tematem jest fermentacja i dzikie rośliny jadalne.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu