Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Wrzesień
  • 2017-09-20 - Ryby i owoce morza: łosoś, dorsz, krewetki i tuńczyk

    Zapraszamy na kolejne warsztaty z rybami i owocami morza w roli głównej. Zajęcia poprowadzi Ernest Jagodziński, utytułowany szef kuchni restauracji Autentyk - kuchnia i ludzie w Poznaniu, wyróżniony podczas tegorocznej edycji konkursu Gault&Millau tytułem Szef Jutra. Na zajęciach nauczycie się m. in. czyszczenia, obierania, doprawiania owoców morza oraz czyszczenia, filetowania, porcjowania i doprawiania ryb. Tym razem w roli głównej: łosoś, dorsz, krewetki i tuńczyk. W programie: wędzony łosoś w papierze sojowym z warzywami i majonezem wasabi, dorsz w chrupiącej panierce z sezamem z domowymi frytkami, szaszłyki z krewetek z ananasem i ryżem jaśminowym oraz grillowany tuńczyk z mango, kolendrą i chili. Warsztaty zakończą się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie zasiadanej kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Ernest Jagodziński

    Poznań
    Dalej »
  • 2017-09-29 - ABC owoców morza: ośmiornica, kalmary, langustynki, małże

  • Październik
  • 2017-10-06 - Ryby i owoce morza: krewetki, dorsz, przegrzebki, węgorz

  • Listopad
  • 2017-11-24 - ABC owoców morza: ośmiornica, kalmary, langustynki, małże

Prowadzący:

Ernest Jagodziński

Executive Chef w Restauracji Autentyk - kuchnia i ludzie w Poznaniu. Doświadczenie zdobywał w Restauracjach Cucina w City Park Hotel & Residence, ’99, Senses i The Westin Warsaw Hotel. Zwycięzca konkursów kulinarnych: I miejsce w L’Arte De La Cuisine Martell (2005), III miejsce w Kulinarnym Pucharze Polski (2005), „Kucharz Odkrycie Roku 2010” według magazynu Kuchnia, Juror Kulinarnego Pucharu Polski, Szef Jutra wg przewodnika Gault & Millau (2017). Pasjonat kuchni tajskiej, promotor kuchni polskiej na świecie.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu