Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2017-10-26 - ABC owoców morza

    Zapraszamy na nowe warsztaty z owocami morza w roli głównej, które poprowadzi Grzegorz Filozof, szef kuchni restauracji Sarbinowska w Poznaniu. Na zajęciach nauczycie się m. in. czyszczenia, obierania, porcjowania oraz doprawiania owoców morza. Poznacie także różne sposoby i metody obróbki ośmiorniczek, muli, kalmarów oraz krewetek. Prowadzący opowie Wam także, gdzie kupować dobrej jakości owoce morza oraz na co zwracać uwagę kupując. W programie: ośmiorniczki w tempurze z sosem mango i habanero oraz pomarańczową polentą z czarnuszką, mule duszone w białym winie i maśle, kalmary faszerowane z lubczykowym risotto, sosem paprykowym i pieczonymi ziemniakami z cytryną, krewetki królewskie smażone w panierce z bekonu z musem z masła orzechowego, kolendry i limonki oraz karmelizowanymi jabłkami. Warsztaty zakończą się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz jesienny napar.

    Cena: 250zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 4 godz.

    Prowadzący: Grzegorz Filozof

    Poznań
    Dalej »
  • Listopad
  • 2017-11-08 - Ryby i owoce morza: labraks, małże Św.Jakuba, łosoś oraz krewetki

  • 2017-11-24 - ABC owoców morza

  • 2017-11-29 - Ryby i owoce morza: przegrzebki, sandacz, dorsz, krewetki, omułki, raki

  • Grudzień
  • 2017-12-04 - Śledzie dla początkujących

  • 2017-12-11 - Śledzie dla początkujących

Prowadzący:

Grzegorz Filozof

Szef kuchni Restauracji Sarbinowska w Poznaniu i prawdziwy pasjonat gotowania, który syci swój ciągły głód szefa kuchni nowymi aranżacjami sezonowych składników w kreatywnych odsłonach kulinarnych. Swoje doświadczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Dania podaje, łącząc tradycję z nowoczesnością, dzięki czemu jego potrawy to awangardowe dzieła sztuki kulinarnej.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu