Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Sierpień
  • 2018-08-17 - Rodzinne gotowanie z Tomkiem Jakubiakiem

    Zapraszamy Was na kolejne, rodzinne gotowanie w CookUp. Tym razem zajęcia poprowadzi Tomek Jakubiak, gospodarz popularnego programu telewizyjnego Sztuka mięsa oraz autor książek kulinarnych. Podczas zajęć przygotowane zostaną dania pochodzące z książki Ugotuj mi Tato. W programie: nuggetsy z kurczaka, placki cukiniowe, purée z batatów, pulpety rybne oraz na deser - klonowe pancackes. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie rodzinnego podwieczorku. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. UWAGA! W zajęciach udział biorą zarówno dzieci jak i rodzice. Program zajęć przygotowany został w formie wspólnego gotowania. Rodzice uczestniczą w zajęciach. Na jednym, rodzinnym stanowisku pracować mogą 3 osoby (1 dorosły + 2 dzieci lub 2 dorosłych + 1 dziecko). Kupując bilet na warsztaty należy wpisać ilość kupowanych stanowisk. Warsztaty odbywają się w ramach Festiwalu Dobrego Smaku.

    Cena: 290zł

    Godzina: 17:30

    Czas trwania: ok 2-3 godz.

    Prowadzący: Tomasz Jakubiak

    Poznań
    Dalej »

Prowadzący:

Tomasz Jakubiak

Szef kuchni i dziennikarz kulinarny. Gospodarz programu Szuka Mięsa nadawanego na kanale Food Newwork, autor książek kulinarnych w tym Ugoruj mi Tato z przepisami dla całej rodziny. Dzięki pracy w telewizji - dużo podróżuje i poznaje kuchnie innych krajów.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu