Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, wtorki lub piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 5500 zł (możliwość zapłaty w dwóch ratach) | Termin: 13 marca 2017 - 19 czerwca 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Maj
  • 2017-05-27 - CookUp na Dzień Dziecka: warzywa są super

    Zapraszamy na kolejne, rodzinne gotowanie w CookUp. Tym razem tematem zajęć będą kreatywne dania z warzyw. Zajęcia poprowadzi nasza warzywna mistrzyni Dominika Wójciak, wyróżniona przez samego Gordona Ramsay’a zwyciężczyni III edycji programu MasterChef, autorka książek Ziarno, Warzywo, Sezonowe Warzywo. Na warsztatach dzieci, wspólnie z rodzicami przygotują: bezglutenowe kalafiorowe mini pizze w 3 wersjach: z sosem pomidorowym i serem, z karmelizowaną cebulką i pieczarkami oraz z serkiem kozim i szparagami, warzywną lasagne z soczewicą oraz serniczki na zimno na marchewkowym ciasteczku. W warsztatach mogą wziąć udział dzieci w wieku: 3–10 lat. UWAGA! Są to warsztaty rodzinne, w których na jednym stanowisku pracuje rodzic z dzieckiem. Nie są to zajęcia tylko dla dzieci. Rodzice biorą udział w zajęciach. Zapisując się prosimy podać liczbę stanowisk (1 stanowisko: 3 osoby). Cena: 350 zł (1 rodzic + maksymalnie 2 dzieci lub 2 rodziców + 1 dziecko).

    Cena: 350zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok 2 godz.

    Prowadzący: Dominika Wójciak

    Poznań
    Dalej »
  • Czerwiec
  • 2017-06-03 - CookUp na Dzień Dziecka: warzywa są super

  • 2017-06-04 - CookUp rodzinnie: Burger Party na Dzień Dziecka

Prowadzący:

Dominika Wójciak

Wyróżniona przez samego Gordona Ramsay’a zwyciężczyni III edycji programu MasterChef. Autorka książek ZIARNO, WARZYWO i KULINARNE OPOWIEŚCI. Kolekcjonuje kulinarne doświadczenia z całego świata oraz gromadzi egzotyczne przyprawy, które z błyskiem w oku wykorzystuje w lokalnej i sezonowej kuchni. Udowadnia, że warzywo to nie tylko dodatek do kotleta a z ziaren w kuchni można przygotować dosłownie wszystko od codziennego śniadania na wystawnej kolacji kończąc. Swoją pasją dzieli się na blogu „Kulinarne Bezdroża”. Na stałe współpracuje z miesięcznikiem PANI i weekendowym magazynem Dziennika Polskiego.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu