Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Grudzień
  • 2017-12-22 - Ugotuj sobie Święta

    Zapraszamy na nasze coroczne świąteczne gotowanie, na którym - pod okiem Tomka Królikowskiego - przygotujecie świąteczną ucztę dla swoich Najbliższych (i nie będziecie musieli zmywać). W programie: tradycyjna, wigilijna zupa grzybowa z łazankami (1 l), pierogi z kaczką i żurawiną (15 sztuk), wolno pieczony indyk w redukcji winnej z kasztanami (350 g) z pieczonymi warzywami z makiem (500 g), świąteczny śledź marynowany w cherry z wiśniami (300 g), łosoś w auszpiku (250 g) oraz makowiec z szara renetą (500 g). UWAGA! Każdy uczestnik przygotuje dania w ilości dla 2 osób. Istnieje możliwość przygotowania potraw dla większej ilości osób. Jeśli jesteście zainteresowani przygotowaniem dań dla większej ilości osób, prosimy o kontakt telefoniczny bądź mailowy.

    Cena: 350zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok.5 godz.

    Prowadzący: Tomasz Królikowski

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Tomasz Królikowski

Doświadczony szef kuchni. Fachu uczył się pracując w restauracjach w Londynie ( m.in. w Royal Society, Royal College of Surgeons oraz dla British Library) i Mediolanie. W pracy zwraca szczególną uwagę na produkty lokalne i sezonowe.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu