Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Grudzień
  • 2017-12-02 - Rodzinne Mikołajki: zdrowe, słodkie upominki

    Zapraszamy na kolejne, rodzinne gotowanie w CookUp. Tym razem tematem zajęć będą zdrowe słodkości, idealne na świąteczne upominki. Przewodnikiem po temacie będzie Grzegorz Filozof, szef kuchni restauracji Sarbinowska w Poznaniu, tata 2.letniego Gabrysia. Prowadzący pokaże Wam jak w prosty i szybki sposób - wspólnie z dzieciakami - przygotować smaczne, zdrowe, słodkie świąteczne upominki. Na warsztatach dzieci, wspólnie z rodzicami przygotują: karobowo-kokosowe kulki mocy, ciasteczka owsiane z bakaliami i lukrem z ksylitolu oraz domową nutellę z orzechowym crunchem w słoiczku. Wszystkie, przygotowane na zajęciach zdrowe słodkości będziecie mogli zapakować w świąteczne opakowania i wręczyć je swoim Bliskim na Święta. W warsztatach mogą wziąć udział dzieci w wieku: 3–10 lat. UWAGA! Są to warsztaty rodzinne, w których na jednym stanowisku pracuje rodzic z dzieckiem. Nie są to zajęcia tylko dla dzieci. Rodzice biorą udział w zajęciach. Zapisując się prosimy podać liczbę stanowisk (1 stanowisko: 3 osoby). Cena: 350 zł (1 rodzic + maksymalnie 2 dzieci lub 2 rodziców + 1 dziecko).

    Cena: 350zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok 2-3 godz.

    Prowadzący: Grzegorz Filozof

    Poznań
    Dalej »
  • 2017-12-04 - Śledzie dla początkujących

  • 2017-12-07 - Zimowe trufle i praliny

  • 2017-12-09 - Zimowe trufle i praliny

  • 2017-12-09 - Wegańskie Święta

  • 2017-12-11 - Śledzie dla początkujących

  • 2017-12-16 - Zdrowe, słodkie, jadalne prezenty

  • 2017-12-22 - Ugotuj sobie Święta

Prowadzący:

Grzegorz Filozof

Szef kuchni Restauracji Sarbinowska w Poznaniu i prawdziwy pasjonat gotowania, który syci swój ciągły głód szefa kuchni nowymi aranżacjami sezonowych składników w kreatywnych odsłonach kulinarnych. Swoje doświadczenie zdobywał w Polsce i za granicą. Dania podaje, łącząc tradycję z nowoczesnością, dzięki czemu jego potrawy to awangardowe dzieła sztuki kulinarnej.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu