Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

    Lipiec
  • 2017-07-19 - Indie od kuchni

    Zapraszamy na aromatyczny, pełen smaków i przypraw wieczór z kuchnią indyjską z Piotrem Bruś-Klepackim, nadwornym kucharzem magazynu KUKBUK. Prowadzący opowie Wam o zasadach komponowania dań, tradycyjnych produktach i przyprawach wykorzystywanych w kuchni indyjskiej, a także: gdzie w Polsce kupować produkty do gotowania indyjskich potraw oraz na co zwracać uwagę kupując. Na zajęciach przygotujecie prawdziwą indyjską ucztę, składającą się z 5 dań. W programie: curry z bakłażanów z sezonowymi dodatkami, cebulowe bhaji, orzeźwiajacą, letnią raitę oraz kurczaka Tikka Masala. A na deser – ulubione mango lassi. Na zajęciach nauczycie się także gotować tardycyjny ryż basmati. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie zasiadanej kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą zimne i ciepłe napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 270zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Piotr Bruś-Klepacki

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Piotr Bruś-Klepacki

Nadworny kucharz magazynu KUKBUK. Autor niezliczonej ilości przepisów oraz sesji zdjęciowych o tematyce kulinarnej. Pomaga przyszłym restauratorom przełożyć ich marzenia na rzeczywistość. Doświadczenie zdobywał w kuchniach najlepszych restauracji. Wielbiciel etnicznego jedzenia i szczerości na talerzu.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu