Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Czerwiec
  • 2018-06-06 - Sushi Time

    Zapraszamy Was w kulinarną podróż do dalekiej, pięknej Japonii. Pod okiem prowadzącego - Kamila Brzozowskiego, który doświadczenie zdobywał pod okiem japońskich szefów kuchni w restauracji Tsubame oraz Nipponkan - samodzielnie przygotujecie prawdziwą sushi ucztę. W programie: nigiri sushi z łososiem, doradą i tuńczykiem, hosomaki z łososiem i porem, futomaki z kurczakiem w sosie teriyaki, philadelphia maki z łososiem, california maki z krabem, maki z tuńczykiem i porem oraz coraz bardziej popularne temaki w nori w formie rożków. Na koniec prowadzący pokaże Wam jak przygotować vulcano california. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada

    Cena: 220zł

    Godzina: 18:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Kamil Brzozowski

    Poznań
    Dalej »
  • 2018-06-22 - Tajniki sushi

  • Sierpień
  • 2018-08-29 - Tajniki sushi

Prowadzący:

Kamil Brzozowski

Założyciel i head chef restauracji Yuzu. Swoją przygodę z sushi zaczął w 2002 r., pracując pod okiem japońskich szefów kuchni w restauracjach Tsubame oraz Nipponkan. Ponad 2 lata spędził w Cardiff, pracując jako sous chef w japońskiej restauracji Zushi. Lubi styl Nikkei i to jego założeniami kieruje się w restauracji Yuzu, której jest pomysłodawcą.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu