Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 14 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz lub dwa razy w tygodniu (poniedziałki lub poniedziałki i piątki; zajęcia z wypiekania chleba w sobotę). Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Zapisy: studio@cookup.pl Kontakt: 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 6 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (poniedziałki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. Warsztaty będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez Szefa Kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1800 zł za osobę | Termin: jesień 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Listopad
  • 2018-11-24 - ABC Cukiernictwa: czekolada

    Zapraszamy na kolejne warsztaty cukiernicze z Jarkiem Konrady - Sous Chefem cukierni hotelu Mercure w Poznaniu. Tym razem w roli głównej: czekolada. Na warsztatach poznacie różne techniki pracy z czekoladą. Dowiecie się czym jest temperowanie czekolady czy schładzanie kuwertury i dlaczego się to robi. Poznacie tajniki przechowywania produktów czekoladowych tj. czas, temperatura, środowisko, światło, powietrze czy wilgotność. Prowadzący opowie Wam też o rodzajach czekolady oraz akcesoriach cukierniczych wykorzystywanych do pracy z czekoladą. Pod okiem prowadzącego przygotujecie: trufle z truskawkami i zielonym pieprzem, tabliczki czekoladowe z ulubionymi dodatkami (aromatycznymi przyprawami i bakaliami), tradycyjny francuski suflet czekoladowy oraz kalabryjskie tartufo. Wszystkie, przygotowane samodzielnie na zajęciach czekoladowe smakołyki, będziecie mogli skosztować na miejscu lub zabrać ze sobą do domu w specjalnie przygotowanych opakowaniach. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz rozgrzewający, ziołowy napar.

    Cena: 220zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 4-5 godz.

    Prowadzący: Jarosław Konrady

    Poznań
    Dalej »

Prowadzący:

Jarosław Konrady

Mistrz cukierniczy z prawie 40.letnim doświadczeniem. Pastry Sous Chef hotelu Mercure w Poznaniu. Uczestnik licznych kursów i szkoleń oraz laureat wielu konkursów cukierniczych. Ukończone profesjonalne kursy karmelarskie i czekolady pozwalają mu na rozwijanie jego pasji jaką są cukiernicze dekoracje.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu