Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

    Lipiec
  • 2017-07-06 - CookUp na grillu: Ryby i owoce morza: dorsz, homar, karmazyn, krewetki

    Zapraszamy na wakacyjną, grillową edycję jednych z Waszych ulubionych warsztatów z rybami i owocami morza w roli głównej. Zajęcia poprowadzi doświadczony szef kuchni Tomasz Królikowski. Na warsztatach nauczycie się m. in. czyszczenia, obierania, doprawiania owoców morza oraz czyszczenia, filetowania, porcjowania i doprawiania ryb, jak również ich odpowiedniego grillowania. Tym razem w roli głównej: dorsz, homar, karmazyn i krewetki. Na zajęciach uczestnicy będą pracować indywidualnie i przygotują 4 potrawy z ryb i owoców morza na grillu. W programie: dorsz pieczony w liściu bananowca z salsą z ananasa i ryżem, grillowany homar z sosem holenderskim i salsą ze świeżych pomidorów, grillowany karmazyn ze śródziemnomorskimi ziemniakami w białym winie z rozmarynem oraz szaszłyki z krewetek z warzywami i dressingiem czosnkowym oraz sezonową sałatą. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie wiosennej kolacji przy lampce wina na świeżym powietrzu (w miarę możliwości pogodowych). Przygotowane na warsztatach dania, będziecie też mogli zabrać ze sobą do domu, w specjalnie przygotowanych opakowaniach. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz wiosenna lemoniada. UWAGA! Zajęcia w miarę możliwości pogodowych będą częściowo odbywały się na świeżym powietrzu (grillowanie, kolacja).

    Cena: 350zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok 3-4 godz.

    Prowadzący: Tomasz Królikowski

    Mokotów
    Dalej »
  • 2017-07-27 - ABC owoców morza: ośmiornica, kalmary, langustynki, małże

  • Sierpień
  • 2017-08-09 - CookUp na grillu: Ryby i owoce morza: makrela, mule, kalmary, miętus

  • 2017-08-23 - ABC krewetek

  • 2017-08-31 - CookUp na grillu: ABC krewetek

  • Wrzesień
  • 2017-09-20 - Ryby i owoce morza: łosoś, dorsz, krewetki i tuńczyk

Prowadzący:

Tomasz Królikowski

Doświadczony szef kuchni. Fachu uczył się pracując w restauracjach w Londynie ( m.in. w Royal Society, Royal College of Surgeons oraz dla British Library) i Mediolanie. W pracy zwraca szczególną uwagę na produkty lokalne i sezonowe.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu