Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: styczeń-luty 2018 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Kwiecień
  • 2018-04-17 - Super bowls - kuchnia dla aktywnych

    Zapraszamy na warsztaty z kuchni dla osób prowadzących aktywny tryb życia. Na zajęciach dowiecie się, jak jeść, żeby energia naszego ciała pozwoliła spędzić dzień na najwyższych obrotach. Co jeść rano, a co wieczorem? Czy jedzenie owoców jest przereklamowane? I czy trzeba przepłacać żeby jeść produkty „super foods”? Zajęcia poprowadzi Jagna Niedzielska, energetyczna szefowa kuchni restauracji Tygiel, rozkochana w zdrowym jedzeniu i sporcie. Na warsztatach, pod okiem prowadzącej, przygotujecie 4 pełnowartościowe posiłki na cały dzień w postaci super bowls. W programie: energetyczny bowl z zielonych warzyw, popcornu z komosy ryżowej i jajka/śniadanie, krem z marchwi z masłem orzechowym (hand made) oraz z curry (hand made)/lunch, stek z dyni z wołowym stir fry/obiad oraz makaron gryczany z pietruszką i mango/kolacja. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie kolacji przy lampce wina. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz ziołowy, energetyczny napar.

    Cena: 280zł

    Godzina: 18:30

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Jagna Niedzielska

    Mokotów
    Dalej »

Prowadzący:

Jagna Niedzielska

Szefowa kuchni grupy kulinarnej Tygiel. Doradca kulinarny - pomaga w powstawaniu restauracji i poprawia funkcjonowanie już istniejących. Uzależniona od aktywności fizycznej. Uwielbia gdy w daniach mieszają się smaki, faktury i kolory, dlatego wybrała i specjalizuje się w kuchni hawajskiej, gdzie tradycyjne, rajskie przepisy łączą między innymi smaki Japonii, Chin, Tajlandii, Filipin, czy Portugalii. Propaguję kuchnię No Waste Food- uczy jak gotować, by nie marnować.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu