Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

Kurs kulinarny od podstaw, składający się z 20 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części cukierniczej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Cena: 6400 zł w przypadku płatności w II ratach (5800 zł przy płatności jednorazowej) | Termin: 11 września - 2 grudnia 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
Kuchnia tajska od podstaw to kurs składający się z 5 spotkań. Zajęcia będą odbywały się raz w tygodniu (wtorki) o godz. 18:00. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. i będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym. Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefa kuchni prowadzącego zajęcia.

Cena: 1600 zł za osobę | Termin: październik-listopad 2017 | Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Październik
  • 2017-10-21 - Bajgle, precle i bajglowe pizze z Moniką Walecką

    Zapraszamy na warsztaty piekarnicze z Moniką Walecką, właścicielką piekarni Cała w mące, autorką książki „Opowiadania drewnianego stołu” oraz bloga Gotuje bo lubi, która doświadczenie piekarnicze zdobyła m. in. w renomowanych piekarniach w San Francisco. Tematem zajęć będą bajgle, precle i popularne amerykańskie bajglowe pizze. Na zajęciach przygotujecie klasyczne nowojorskie bajgle w wielu wariantach (z makiem, ziarnami, serem cheddar i ostrą papryką), a także tureckie bajgle simmit. Z ciasta bajglowego zrobicie także precle, które obgotujecie w kąpieli piwnej. Do gotowych bajgli ukręcicie „shmeary” - śmietankowe pasty do smarowania bajgli i pieczywa (cebulową, ziołową, z awokado oraz z wędzonym na zimno łososiem), a z części zrobicie modne bajglowe pizze. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych wypieków (na świeżym powietrzu - w miarę możliwości pogodowych). Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada.

    Cena: 290zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 4 godz.

    Prowadzący: Monika Walecka

    Mokotów
    Dalej »
  • Listopad
  • 2017-11-20 - Akademia: Ciasto drożdżowe

  • 2017-11-25 - Chleby na zakwasie razowe, żytnie, pszenno-żytnie i z dodatkami kasz

Prowadzący:

Monika Walecka

Właścicielka mikro piekarni Cała w mące, stylistka jedzenia, fotografka, autorka bloga gotujebolubi.pl oraz książki \"Opowiadania drewnianego stołu\". Przez 4 lata produkowała programy muzyczno – kulturalne w MTV Polska, następnie pracowała w studiu fotograficznym, gotując dla fotografów, celebrytów i modelek. Gdy wyprowadziła się do Pragi, zaczęła szlifować warsztat fotograficzny i realizować zlecenia na sesje fotograficzne i stylizacji jedzenia. W San Francisco przez 4 lata dzieliła swój czas pomiędzy bycie fotografem, a praktykowaniem i pracą w piekarniach. Każdą wolną chwilę poświęca na odkrywanie nowych smaków i uwiecznianie ich na zdjęciach, które publikuje na swoim instagramie jako @thereshecooks.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu