Wybierz interesujący Cię rodzaj warsztatów:

kurs kulinarny od podstaw, składający się z 22 spotkań. Zajęcia będą odbywały się w tygodniu (poniedziałki, piątki), maksymalnie 2 razy w tygodniu. Każde z nich potrwa ok. 4 godz. (w przypadku części wytrawnej) oraz do 5 godz. (w przypadku części słodkiej). Zajęcia będą składały się z części teoretycznej i części praktycznej. Kurs zakończy się egzaminem praktycznym (osobnym dla części wytrawnej i osobnym dla części słodkiej). Uczestnicy otrzymają dyplom ukończenia kursu sygnowany przez szefów kuchni prowadzących kurs.

Istnieje możliwość uczestniczenia tylko w części wytrawnej (14 zajęć) lub tylko w części słodkiej (8 zajęć). Zapisy: studio@cookup.pl, 692 493 678
    Kwiecień
  • 2018-04-21 - CookUp rodzinnie: Ryby są super!

    Zapraszamy na kolejne, rodzinne gotowanie w CookUp. Tym razem rozprawimy się z tematem ryb w rodzinnym menu. O tym jak ważne w zbilansowanej diecie są ryby wie chyba każdy. Jednak nie każdy potrafi je przygotować w smacznej i atrakcyjnej - zarówno dla Małych jak i Dużych - formie. Dlatego na zajęciach, rodzice wraz z dzieciakami, wspólnie przygotują uwielbiane, rybne klasyki. W programie: brytyjski klasyk fish and chips z tradycyjną surówką coleslaw, amerykański burger rybny z dorsza z warzywami oraz włoska makaronowa zapiekanka z tuńczykiem i sosem pomidorowym. Spotkanie zakończy się degustacją wspólnie przygotowanych dań w formie lunchu. Na warsztatach serwowane będą ciepłe i zimne napoje (kawa, herbata, woda) oraz sezonowa lemoniada. UWAGA! W zajęciach udział biorą zarówno dzieci jak i rodzice. Program zajęć przygotowany został w formie wspólnego gotowania. Rodzice uczestniczą w zajęciach. Na jednym, rodzinnym stanowisku pracować mogą 3 osoby (1 dorosły + 2 dzieci lub 2 dorosłych + 1 dziecko). Kupując bilet na warsztaty należy wpisać ilość kupowanych stanowisk.

    Cena: 350zł

    Godzina: 11:00

    Czas trwania: ok. 3-4 godz.

    Prowadzący: Marek Kropielnicki

    Mokotów
    Brak miejsc - istnieje możliwość zapisania się do listy rezerwowej.
    Dodaj do listy rezerowej »
  • 2018-04-25 - Street Food

  • Maj
  • 2018-05-10 - Ryby i owoce morza: tuńczyk, ośmiornica, krewetki, okoń morski

  • 2018-05-16 - Power Mama: ryby są super

  • Czerwiec
  • 2018-06-08 - Ryby i owoce morza: makrela, krewetki, mule, flądra

  • 2018-06-15 - Ryby dla początkujących

  • 2018-06-19 - Street Food

Prowadzący:

Marek Kropielnicki

Szef kuchni restauracji Do Bo Do na ul. Foksal w Warszawie. Doświadczenie w Polsce zdobywał pracując m.in. w Restauracji SENSES (odznaczonej gwiazdką Michelin), jako chef kuchni w Restauracji Dwie Trzecie mediterranean fusion oraz jako sous chef w Restauracji Zest by Kibart. Urodzony w Anglii Marco inspiruje się kuchnią z różnych stron świata (w szczególności z Włoch, nieszablonową kuchnią Wysp Brytyjskich oraz kuchnią azjatycką). Zachwyca się i delektuje naturalnymi smakami bogatej przyrody oraz nowoczesnym gotowaniem.

Pamiętaj, że...


  • ?...jeżeli transakcja zostanie poprawnie przeprowadzona, system automatycznie wyśle jej potwierdzenie na podany adres e-mail. W niektórych przypadkach taka wiadomość może trafić do folderu SPAM. W przypadku braku potwierdzenia również o sprawdzenie w folderze SPAM kontakt.
  • ?...jeżeli chcesz otrzymać fakturę VAT za zakupione warsztaty, wyślij nam niezbędne dane na adres studio@cookup.pl. Faktury wystawiamy do 7 dni od daty zakupu warsztatów.

Nasi partnerzy


Nie pokazuj więcej tego komunikatu