Mistrz cukierniczy z prawie 40.letnim doświadczeniem. Pastry Sous Chef hotelu Mercure w Poznaniu. Uczestnik licznych kursów i szkoleń oraz laureat wielu konkursów cukierniczych. Ukończone profesjonalne kursy karmelarskie i czekolady pozwalają mu na rozwijanie jego pasji jaką są cukiernicze dekoracje.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Mięso
- Kuchnia tajska
- Kuchnia wegetariańska
- Ryby
- Na grillu
- Kuchnia włoska
- Chleb
- Walentynki
- Kuchnia bliskowschodnia
- In English
- Wypieki
- Zero Waste
- Zdrowe odżywianie
- Ramen
- Kasze
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Świątecznie
- Kiszonki
- Bezy
- Kuchnia indyjska
- Surf and Turf
- Kuchnia wietnamska
- Knife Skills
- Torty
- Kuchnia koreańska
- Sushi
- Kuchnia meksykańska
- Czekolada
- Kuchnia francuska
- Buddha Bowls
- Pizza
- Fermentacja
- Pierogi
- Dzień Kobiet
- Jadalne prezenty
- Le Cordon Bleu
- ABC Woka
- Kaligrafia
- Warsztaty baristyczne
- Street Food
- Grzyby
- Tofu
- Ceramiczno-Kulinarne
- Kuchnia hiszpańska
- Zioła i Las
- Tarty
- Pomidory
- Kombucha
- Makaroniki
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
- Kuchnia żydowska
- Koktajle
- Jednogarnkowe
- Warsztaty sommelierskie
Nie znaleziono produktów, których szukasz.