Prowadzący program Hell’s Kitchen w telewizji Polsat. Wcześniej m.in. juror programu TVN Master Chef Junior. Prowadzi restauracje Warszawa Wschodnia, Ćma oraz Warszawski Sen. Uważa, że bycie restauratorem i kucharzem to najlepszy, choć zarazem najtrudniejszy zawód świata i nie chce robić już niczego innego, ponieważ ta praca daje mu wiele radości, a to w życiu jest najważniejsze. Nie jest typem leniwego domatora. Bardzo dużo podróżował, mieszkał w wielu miejscach na świecie – we Francji, Kanadzie, Szwajcarii i wszędzie czuł się dobrze. Do Polski wrócił z powodu kobiety. Lubi żyć aktywnie i ciągle musi odkrywać coś nowego, bo przecież świat jest bardzo interesujący. Uwielbia słuchać ludzi i uczyć się nowych rzeczy.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Mięso
- Kuchnia tajska
- Kuchnia wegetariańska
- Ryby
- Na grillu
- Kuchnia włoska
- Chleb
- Walentynki
- Kuchnia bliskowschodnia
- In English
- Wypieki
- Zero Waste
- Zdrowe odżywianie
- Ramen
- Kasze
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Świątecznie
- Kiszonki
- Bezy
- Kuchnia indyjska
- Surf and Turf
- Kuchnia wietnamska
- Knife Skills
- Torty
- Kuchnia koreańska
- Sushi
- Kuchnia meksykańska
- Czekolada
- Kuchnia francuska
- Buddha Bowls
- Pizza
- Fermentacja
- Pierogi
- Dzień Kobiet
- Jadalne prezenty
- Le Cordon Bleu
- ABC Woka
- Kaligrafia
- Warsztaty baristyczne
- Street Food
- Grzyby
- Tofu
- Ceramiczno-Kulinarne
- Kuchnia hiszpańska
- Zioła i Las
- Tarty
- Pomidory
- Kombucha
- Makaroniki
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
- Kuchnia żydowska
- Koktajle
- Jednogarnkowe
- Warsztaty sommelierskie
Nie znaleziono produktów, których szukasz.