Autor niezliczonej ilości przepisów oraz sesji zdjęciowych o tematyce kulinarnej. Pomaga przyszłym restauratorom przełożyć ich marzenia na rzeczywistość. Doświadczenie zdobywał w kuchniach najlepszych restauracji. Wielbiciel etnicznego jedzenia i szczerości na talerzu.
-
Warsztaty wyprzedaneLista rezerwowa27.11.2024
Hello Kimchi, warsztaty kuchni koreańskiej
SzczegółyKuchnia azjatycka, Kuchnia koreańskaPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Piotr Bruś-KlepackiZapisy:Lista rezerwowaWarszawa HożaOd kilku sezonów jeden z najmodniejszych kierunków kulinarnych świata. Uwielbiana zarówno za swoje intensywne smaki, jak i prozdrowotne właściwości. Pachnąca imbirem, sosem sojowym, pastą gochujang i płatkami gochukaru, którym zawdzięcza swoją wyrazistość. Celebrująca jedzenie na poziomie wszystkich zmysłów. Szturmem zawładnęła serca mieszkańców największych metropolii na świecie. Zapraszamy Was na orientalne, koreańskie gotowanie z Piotrkiem Bruś Klepackim, kucharzem, podróżnikiem, który doświadczenie kulinarne zdobywał m. in. w restauracji Koreanka.
349,00 złZobacz warsztat -
Warsztaty wyprzedaneLista rezerwowa30.11.2024
Eat My Dumplings
SzczegółyPierogiPoczątek:11:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Piotr Bruś-KlepackiZapisy:Lista rezerwowaWarszawa HożaNie ma nic bardziej satysfakcjonującego niż perfekcyjnie ulepione pierogi. Nie ważne czy będą to tradycyjne wigilijne uszka, włoskie ravioli czy chińskie dim sum. Na parze, z wody czy z głębokiego tłuszczu. Wszystkie wymagają precyzji, wyczucia i bardzo dobrej organizacji. Sam proces przygotowania jest tak uziemiający, że można go potraktować jak najlepszą kulinarną medytację. Zapraszamy Was na wspólne lepienie pierogów z Piotrkiem Bruś Klepackim. W programie: pierogi z pieczoną dynią i wędzonym twarogiem, pierożki gyoza z ponzu, wontony z krewetkami oraz pielmieni z wołowiną.
349,00 złZobacz warsztat - grudzień
-
Warsztaty wyprzedaneLista rezerwowa02.12.2024
Comfort Food
SzczegółyPoczątek:18:00Czas trwania:ok. 3-4 godzinyProwadzący:Piotr Bruś-KlepackiZapisy:Lista rezerwowaWarszawa HożaO comfort foodowym gotowaniu wie chyba wszystko. Z kilku jakościowych produktów potrafi stworzyć szybkie, sezonowe, kojące dania, które rozgonią najczarniejsze chmury. Na codzień odczarowuje dobrze znane receptury, nadając domowemu gotowaniu zupełnie nowy wymiar. Zapraszamy Was na sezonowy comfort food z Piotrkiem Bruś-Klepackim. W programie m. in. domowy kebab i instagramowe smażone serniki z kwaśną śmietaną i sosem wiśniowym.
349,00 złZobacz warsztat