Szef kuchni restauracji Zielony Niedźwiedź w Warszawie. Wcześniej executive Chef w Hotelu Pałac Mała Wieś. Znany z kuchni Dzień Dobry TVN. Zwycięzca II edycji programu Top Chef. Wcześniej szef kuchni w restauracjach: Belvedere w Łazienkach Królewskich, Sketch w Teatrze Wielkim, Cafe Zielony Niedźwiedź w Warszawie (Knajpa Roku 2015 wg. Gazety Wyborczej) oraz w Restauracji Wilcza 50. Doświadczenie kulinarne zdobywał m.in. u tak znanych szefów kuchni jak Gordon Ramsay i Tom Aikens – w którego słynnej londyńskiej restauracji miał okazję pracować.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Mięso
- Kuchnia tajska
- Kuchnia wegetariańska
- Ryby
- Na grillu
- Kuchnia włoska
- Wypieki
- Chleb
- Walentynki
- Kuchnia bliskowschodnia
- In English
- Zdrowe odżywianie
- Ramen
- Zero Waste
- Kasze
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Świątecznie
- Kiszonki
- Bezy
- Kuchnia indyjska
- Surf and Turf
- Knife Skills
- Kuchnia wietnamska
- Torty
- Kuchnia koreańska
- Sushi
- Kuchnia meksykańska
- Kuchnia francuska
- Pizza
- Czekolada
- Buddha Bowls
- Fermentacja
- Dzień Kobiet
- ABC Woka
- Jadalne prezenty
- Kuchnia hiszpańska
- Le Cordon Bleu
- Kaligrafia
- Street Food
- Pierogi
- Warsztaty baristyczne
- Pomidory
- Grzyby
- Ceramiczno-Kulinarne
- Tofu
- Zioła i Las
- Tarty
- Koktajle
- Kombucha
- Makaroniki
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
- Kuchnia żydowska
- Jednogarnkowe
- Warsztaty sommelierskie
- Kuchnie świata
Nie znaleziono produktów, których szukasz.