Ekspert od kuchni azjatyckiej oraz hiszpańskiej. Szef kuchni restauracji SHOKU. W przeszłości był szefem kuchni w restauracji Why Thai. Tajniki kuchni tajskiej zgłębiał m.in. na kursach w Mandarin Oriental Bangkok i Issaya Bangkok. Gotował m.in. w hotelach Sheraton w Poznaniu i Melia w Hiszpanii czy poznańskiej restauracji Muga.
Kategorie
Wybierz kategorię
- Pokaż wszystkie
- Kuchnia wegańska
- Kuchnia azjatycka
- Warsztaty cukiernicze
- Owoce morza
- Mięso
- Kuchnia tajska
- Kuchnia wegetariańska
- Ryby
- Na grillu
- Kuchnia włoska
- Chleb
- Walentynki
- Kuchnia bliskowschodnia
- In English
- Wypieki
- Zero Waste
- Zdrowe odżywianie
- Ramen
- Kasze
- Dla zaawansowanych i profesjonalistów
- Świątecznie
- Kiszonki
- Bezy
- Kuchnia indyjska
- Surf and Turf
- Kuchnia wietnamska
- Knife Skills
- Torty
- Kuchnia koreańska
- Sushi
- Kuchnia meksykańska
- Czekolada
- Kuchnia francuska
- Buddha Bowls
- Pizza
- Fermentacja
- Pierogi
- Dzień Kobiet
- Jadalne prezenty
- Le Cordon Bleu
- ABC Woka
- Kaligrafia
- Warsztaty baristyczne
- Kuchnia hiszpańska
- Street Food
- Grzyby
- Tofu
- Ceramiczno-Kulinarne
- Zioła i Las
- Tarty
- Pomidory
- Kombucha
- Makaroniki
- Kuchnia gruzińska
- Kuchnia portugalska
- Kuchnia śródziemnomorska
- Superfoods
- Kuchnia peruwiańska
- CookUp à la carte
- Kuchnia węgierska
- Kuchnia żydowska
- Koktajle
- Jednogarnkowe
- Warsztaty sommelierskie
Nie znaleziono produktów, których szukasz.